Gangbang in nederland oudevrouwenneuken

gangbang in nederland oudevrouwenneuken

Jammer voor ons maar ook jammer voor de eigenaar. Wij hebben verder geen belangen bij de club hoor. Dus voor iedereen die een slechte ervaring heeft of twijvelt aan onze mening!

Of mischien zelf van PP? Want wij ervaren het niet als druk eerder rustig. PartyPlayers blijf luisteren naar de klant en de rokende vent in de tuin, wie het was weet ik niet meer, maar zag het eerder hier ook al. Ook wij hebben even met hem geklept en met barbediening erg gezellig.

Wij kunnen zaterdag niet maar komen nu op de vrijdag eens kijken. We hadden op deze site vooraf de reacties gelezen en die begonnen heel positief maar meer naar beneden zeer negatief. De club heeft de kritiek vast aangegrepen want alle negatieve dingen kloppen echt niet of niet meer. Het was een gastvrij onthaal, aardige bediening zonder telefoons aan de oor en hard aan het werk en het was er schoon en netjes. We snappen niet dat het er niet drukker is maar dat kan heel goed te maken hebben met een negatief imago.

Poets dat maar eens weg. Wij hadden samen in ieder geval een hele gezellige leuke avond en er waren leuke stellen varierend in leeftijd van 20 tot 55 en een paar mannen alleen. Voor ons drie keer een 10 we hebben er niet gegeten dus daar hebben we geen mening over   Een prima prijs-kwaliteit verhouding!

Heel mooi ingericht, we waren blij verrast. Lekker eten, schoon, sauna en baden, echt superleuk en schoon. Aardige mensen en niet duur ook. We komen weer graag. We waren er vorige week zaterdag en hebben het echt helemaal naar onze zin gehad. Leuke mensen ontmoet en Tot gauw dus maar weer. Leuke dame aan de bar en een top rondleiding gehad door de tent. Was al met al groter dan we dachten. Maar erg leuk en wij gaan komende zaterdag weer eens kijken.

Tot dan als jullie dit lezen partyplayers. Dit na eigenlijk altijd negatieve dingen gehoord te hebben. Lekker druk en veel doeners. Leuke bardame die tijd had voor een gesprek. Enige minpuntje was dat het in de tuin koud was, maar het weer kan niemand beinvloeden. Super gezellig en gaan er zeker weer heen! Was een verademing, zeker als ik denk aan ons laatste bezoekje. Kwam een leuke kennis tegen en ook die deelde mijn mening.

De tens is opgesmukt met leuke plekken super scherp in prijs en erg gezellige dames aan de bar. Er stond en brunette en een blonde dame die beide zorgde voor een goede sfeer. Later op de avond kwam er een gastvrije vent bbij die ons tot het laatst het gevoel gaf welkom te zijn. Het flesje water wat ik hier lees, kregen wij ook mee is een hele geslaagde dag geweest. Zaterdag weer eens kijken samen met vrienden. Voor de dames was er een loting voor een diamantje en we kregen op het einde een goed gevulde goodiebag mee.

Wij gaan vanaf nu iedere maand naar deze avond. Mooie zaak, leuk personeel en alles goed verzorgd. Er was een vipruimte gemaakt waar de mensen daar in zich erg vip voelde Vervolgens zien we de eigenaresse die volgens ons iets te veel ophad waardoor ze een hele onprofessionele show op voerde waar iedereen zijn vraagtekens bij had.

We komen bijna om de 2 weken naar Lelystad maar denk dat we nu het ff gezien hebben. Hygiëne en klantvriendelijk heid door het barpersoneel was perfect!

En voor de prijs verhouding was het super! Naar later bleek was dat de eerste couples-only avond,. Een hele leuke avond met heel veel paren. Gezellige ambiance met twee bar's met elk hun eigen muziek. Bij het dans gedeelte draaide een D. Bij de andere bar draaide meer rustige muziek. We hebben samen genoten ook in de houtgestookte sauna en hotpool. We begrijpen absoluut niet de vele negatieve reacties van deze site. De nieuwe eigenaar doet enorm z'n best om de club op te bouwen, onze complimenten hiervoor.

Je krijgt van de eigenaar en z'n vrouw veel aandacht en met een warm gevoel verlaat je het terrein. Voor 30 euro per paar, gratis drank, lekker eten en gebruik maken van alle faciliteiten, waar vind je zoiets? Wij komen zeker weer terug! Moet zeggen dat doen we vaker vanaf nu. Gezellige mensen, veel stellen kan nog wel wat meer en enkele leuke mannen, Mannen waren er niet veel, maar er hing een sfeer die super lekker te noemen is.

De dame aan de bar was gezellig, de hapjes in overvloed en lekker en er was een gastheer die voor iedereen even aandacht had. Waar krijg je dat nog. Wij gaan zeker weer. Moesten een stukje rijden maar het was de moeite waard. We kwamen aan op lunch tijd dus na zo een rit lust de innerlijke mens ook wel wat. Er stonden heerlijke broodjes klaar.

Na de heerlijke lunch. Alles overtrof onze verwachtingen. Vriendelijke ontvangst door een leuk stel, die na een rondleiding door alle nieuwe dingen, ons echt tot de laatste minuut het gevoel gegeven hebben welkom te zijn.

Bij vertrek nog een drankje mee voor de terugweg en een knuffel. Wij zijn zeker weer van de partij hier. Het feest Kinkyparadise kende we al van hen, maar nu ook pleasuredome en crazy saturday, eindelijk is de club daar weer op stoom.

Hopelijk lezen ze onze reactie, wij zijn echt blij verrast! Mijn vriendin en ik vinden het een prima club. Komen er enkel door de week dus weten niet wat er in het weekend gebeurt. Volgens recensies is het dan meer een bar zonder seksuele activiteiten.

Ja volgens de recencies dus. Wij vinden het prettig dat in ieder geval één kamer compleet op slot kan.

Wel jammer dat je voor enkele speciale kamers die op slot kunnen, moet betalen. Zou ook wel leuk zijn als ook de grote sauna open gaat. In die kleine sauna is het wel heel erg krap als het een beetje druk is. Wij vinden het jammer dat het bubbelbad niet meer in gebruik is, maar er schijnt een nieuw bubbelbad aan te komen.

Er is daarentegen wel een hottube, ook wel leuk, maar wel een beetje klein. Vooral als een aantal mannen ook 'plotseling' gebruik wil maken van het bad als wij er in zitten. Ja dat is wel minder. De club is prima ingericht. De alleenkomende mannen zijn over het algemeen netjes waarbij nee ook nee is. Wij gaan binnenkort weer naar PP om van elkaar en de sauna te genieten. Ook lekker lounchen met altijd een zekere spanning.

Met het restaurant hebben we geen ervaring, dus daar geef ik geen cijfer voor. Super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar, erg gezellig en welkom gevoel. Er zouden zomaar fotos gemaakt kunnen worden. Dus voor het personeel ook verboden, uitzonderingen daar gelaten. Maar das zeker vervelend als ze conitnu met een gsm achter de bar zitten. Alles is helemaal modern opgeknapt en de toiletten zijn echt super!

Leuk personeel en de muziek was de hele tijd goed te noemen. Wij waren op een donderdag en vonden de mensen ook allemaal leuk en actief! Wij zijn er diverse keren geweest op verschillende feestjes, het ene is wat meer ons ding dan het andere. Maar tot nu toe steeds leuke mensen getroffen en lekkere seks gehad, Dat is toch het belangrijkste wat een club te bieden heeft.

De dame bij de deur zou wat vriendelijker en gastvrijer mogen zijn. Denk dat het voor de inkomsten ook wat beter is om er iemand neer te zetten die wel met z'n hoofd erbij is.

Tot nu toe bijna elke keer voordeliger naar binnen gekomen dan dat de bedoeling is. Toiletten en douches redelijk verzorgd. Wel af en toe dat de handdoeken op zijn en dat is erg vervelend als je wilt douchen. Zagen ook enkele keren, terwijl wij in het begin van de avond aankwamen, volle manden met gebruikte handdoeken liggen en niet veel in de kasten. Het eten is meestal redelijk verzorgd. Alleen de bakplaat zou wel eens vaker gereinigd mogen worden tijdens de avond Maar al deze dingen zijn bijzaak.

Wij kunnen de PartyPlayers aanraden voor alle kinky, openminded en jong van geest mensen die een leuke en geile avond willen beleven. Werd rondgeleid door een dame en later aangesproken op mijn idee over deze club, was voor mij nieuw maar erg prettig dat ook ik als eerste bezoeker gehoord werd.

Tikkie rommelig nog wel, veel nieuwe dingen. Kom zeker nog is kijken bij die club. De dame achter de bar was zeer onvriendelijk was veel met haar telefoon bezig was zeker belangrijker dan de gasten. De eigenaars lusten zelf ook wel een stevige borrel of een pilletje waardoor de eigenaresse luid en duidelijk aanwezig was dit ter erfenis van meerdere gasten.

Het eten was minimaal de grillplaat erg smerig en daar moet je je vlees op bakken. De kamers stonken gewoon overal lagen gebruikte condooms en vuile handdoeken terwijl het personeel het nog steeds druk had met hun telefoon.

Jammer dat het zo moet zijn de club is groot genoeg om er iets van te maken. Ook in het veleden zijn er heel veel nog andere clubs en clubgangers persoonlijk hier écht zwart gemaakt. Beschuldigd van vanalles wat niet waar is. En dat klopt gewoon niet. Zorg dat als iemand hier iets neer wil zetten dat men zich moet aanmelden en inloggen. Dan weten we ook via het adres wie die smerige berichten er neer zet en zelfs kunnen weigeren.

Bedenk ook dat er zoiets als internet-pesten, valse beschuldigingen ed veboden is. Wordt je er in een ander club uitgezet drugsgebruik en terecht of om een hele flauwe reden dan kun je als je dat wilt hier zomaar vanalles neerzetten. Dan vinden de meeste mensen een zeer kwalijk punt. Mensen worden met naam en toename, uiterlijke beschrijvingen etc hier besmeurd met valse uitingen. Zelf blijven ze anoniem. Maar met deze site wordt geld verdiend dus die wordt niet zomaar opgedoekt. Als deze site zo kwalitatief goed, is laat de mensen zich dan aan melden en inloggen!

Dan pas krijg je de meest eerlijke menigen. Driemaal is er een vriendelijk verzoek gestuurd of de zaken die nonsens weergeven, en over personeel met naam en toenaam gaan, te verwijderen. Op geen van deze zaken is ook maar 1 antwoord binnen gekomen. Ook worden deze niet gemeld. Nu is er een iets strenger maar zeer net mailtje verzonden, en daar wordt opnieuw niet op gereageerd, tot een van onze collega's dit las. Uiteraard zullen wij gepaste actie ondernemen, waarvan hier, openbaar, akte.

Wij wensen u nogmaals veel succes met uw site. Hier in het openbaar het dringende verzoek om: PartyPlayers  Club Lebaron  Parenclub-Monique  per direct te verwijderen van uw "onafhankelijke" website. Met vriendelijke groet,  Genoemde clubs. En de eigenaren van de diverse clubs lezen de comments erg goed! Schrijven er zelf ook menige Clubtijd ga door met je goede werk!

Onze bezoekers zijn zelf oud en wijs genoeg om de onzin-berichten te filteren, evenals de posts die door de eigenaar zelf worden geplaatst UITERAARD worden geen meningen verwijderd zoals dat vaak wel op de websites van de clubs gebeurd wanneer die te negatief zijn tenzij de commentaren totaal niet onderbouwt zijn, zie de regels       Dreigmail van de eigenaar: Zou u zo vriendelijke willen zijn om zelf, of uw cliënt dringend te verzoeken, de volgende zaken te regelen: Dit is namelijk absoluut niet het geval!!!

Dit is een laatste poging om deze zaak vlot te trekken op een nette en vriendelijke manier. Mocht opnieuw actie of reactie uitblijven, dan overwegen wij clubtijd en aanverwanten in rechten te betrekken. Het kan niet zo zijn dat we tot viermaal toe een net contactverzoek doen als collega's en reactie uitblijft, maar de negatieve nonsens berichten voortduren. Die wil je nergens tegenkomen. Wij zijn er morgen weer, heerlijk.

Hier is geen doorkomen aan, niet te lezen. Wij zijn vrij nieuw in het swingers wereldje. Maar bij binnenkomst een rondleiding gehad van een aardige dame. Wat mij op viel is dat iedereen vriendelijk is. De thema feesten en speciale evenementen zijn geweldig en er zijn ook gezellige dans feesten geweest voor het "gewone" uitgaansleven. Wij vermaken ons hier prima! Bij binnenkomst leek het wel of we in een totaal andere parenclub waren terecht gekomen.

De buitenkant en entree lijkt op een oud kasteel, heel mooi gedaan. Verder zijn de toiletten splinternieuw, wat ook wel noodzakelijk was. Ook is er nu een cocktailbar maar deze was helaas niet open. Het grote matras is weg en heeft plaats gemaakt als lounge met allemaal zitzakken. Onze indruk was heel positief te noemen. Het eten was heerlijke Hollandse kost en de muziek heel divers.

Kortom voor herhaling vatbaar! Wij hebben er een hele leuke middag en avond gehad. Leuk publiek, veel aansluiting en veel seks! Nette en best wel mooie,verzorgde club. Sommige stukjes zijn nog in wederopbouw, maar het meeste nieuw, mooi en gaaf.

Heel wat anders dan toen wij er 3 jaar geleden voor het eerst kwamen. Het eten, handdoeken en condooms was goed verzorgd. Wij gaan hier weer vaker naar toe! PP is voor swingers verleden tijd. Besloten party's in het weekend, maar nog wel, zolang het duurt, de swingers dulden op de rustige dagen of dan toch nog maar een swingersparty tussendoor organiseren. Wat een zwalkend beleid! Ik wens PP veel succes met hun besloten party's!

Het is er altijd gezellig druk, goeie muziek, een lekker hapje eten en een all-inn-concept. Dat zijn toch dingen die ons erg aanspreken. Aan de club is het laatste jaar veel verbouwd. Wij vinden het erg mooi geworden en hebben het elke keer heel goed naar de zin. En met ons vaak ook de andere kinkygangers. Alles kan en niets moet.

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Misschien komt het dan door de drukte, maar het personeel is op deze feestavonden altijd op en top vriendelijk. Misschien moeten jullie dan eens op zo'n avond gaan kijken? Je ziet aan alles dat ze nu wanhopig op zoek zijn naar een nieuwe formule om de tent draaiende te houden. Ik hoop voor ze met succes! Na talloze wijzigingen in de programering stonden we nu voor de zoveelste x voor niks op de stoep.

Ze gaven op de site aan 30,- verplichte besteding voor stellen. Wij zijn dus teleurgesteld weer naar huis gegaan. Door de weeks kwamen we er al niet meer, ivm slechte muziek, kwaliteit eten en veel mannen alleen.

Grappig is dat ze doen aan leeftijds discriminatie iets wat bij wet verboden is in NL Mannen alleen onder de 40 betalen minder als mannen boven de 40! Nou was het het laatste jaar al verschrikkelijk rustig, dus misschien hopen ze hiermee het aantal swingers te 'concentreren' maar anders heb ik er een hard hoofd in. Jammer, want het is een hele mooie club.

Wij gaan binnenkort nog eens op een vrijdag kijken of er dan wel bezoekers zijn Een heerlijke en gezellige club! Lekker kletsen en stout doen bij de open haard! Alles kan en niets moet! Vijftien jr geleden in het swingerswereldtje gekomen dus heb wel wat om me heen gezien hoor!!!!

Overal zie je het gebeuren dat ze het zonder condoom doen maare daar ben je toch zelf bij!!!! Het is er op de kinkyparty echt gemoedelijk jammer dat ik zo ver weg woon: En dat ligt echt alleen maar aan hunzelf. Of het personeel deze regeltjes moeten opvolgen of ze maken er zelf maar wat van. Drama erg rustig  geen vriendelijk ontvangst  ze denken daar dat ze god zijn helaas hebben ze geen publiek en goh? Wij vonden de club erg mooi, goeie muziek, etc. Het jammere was dat het er echt veel te rustig was.

Te weinig stellen waardoor de alleenstaande mannen te weinig keus hadden en opdringerig waren voor de paar paren die er waren haha dat rijmt. Wij gaan zeker nog een keer terug en hopen dat het er dan wat drukker is. Afgelopen vrijdag 2 november waren wij weer aanwezig. De club is bijzonder sfeervol en heeft vele leuke zithoeken en kamers waar je je kunt terugtrekken. Daarnaast is er op vrijdagavond een dj aanwezig die heerlijke muziek draait.

Wat dat betreft zijn alle ingredienten aanwezig om zo'n club tot een succes te maken. Jammer genoeg hebben de swingers dit nog niet ontdekt. En laten we wel wezen, leuke, lekkere en veel bezoekers maakt dat zo'n club gaat leven.

Laten we hopen dat dit gaat lukken! Jammer dat in het club oordeel niet gevraagd wordt naar de ambiance! Daar scoort PP naar onze mening hoge punten. En we zijn al in véél clubs geweest maar , niet wetende dat in Lelystad zo,n leuke én mooie club bestond! Alles erop en eraan van sauna,s tot bubblebad. Perfect restaurant en goede bediening. Met haar all-inclusive systeem staat men nooit voor verrassingen achteraf! De club heeft een make-over gehad en is erg leuk geworden.

Het is er schoon, de mensen die er werken zijn erg aardig en de prijs-kwaliteitsverhouding meer dan prima. Het all-in systeem is losgelaten, maar wij zijn met zn tweetjes vaak rond de euro kwijt.

Daarvoor heb je een hapje en een drankje, speelkamers in overvloed en leuke mensen in de club. Het is voor ons in de buurt, en komen er graag even 'n paar uurtjes in het weekend. Door de weeks zijn er naar onze smaak teveel loslopende mannen, maar dat komt omdat onze voorkeur daar niet naar uitgaat we gaan naar een parenclub om paren te ontmoeten.

Overigens nooit last mee hoor, een enkel handgebaar is voldoende om ze te laten verdwijnen. Sommige ergeren zich al als ze al in dezelfde ruimte staan. Ga dan alsjeblieft naar een club waar op die dag dan geen mannen alleen mogen komen. Maar daar is de prijs dan ook naar. In clubs waar geen mannen alleen mogen komen is de prijs ook meestal veel hoger.

Onveilige sex, overal gebruikte condooms, opdringerige kerels. De inrichting is fantastisch maar daar blijft het ook bij. Personeel is afstandelijk, niet echt gastvrij. Helaas, we rijden wel om naar wieringerw Jammer want het is een mooie club. Wel leuke stellen maar niet echt druk. Na alle slechte recensies oa hier, toch zelf benieuwd naar wat de club te bieden had Onze mening is helemaal niet zo slecht als hieronder beschreven!!

Vriendelijke ontvangst, direct een rondleiding gekregen en daarna omkleden in de grote en nette kleedruimtes. Vriendelijk personeel aan de bar, alle gewenste drankjes beschikbaar en een leuke grote Papegaai als clubhuisdier! Een gezellige dansvloer met goede DJ Pedro en leuke zithoekjes verdeeld over de begane grond met uitzicht over de dansvloer.

Rookruimte apart beneden met zitbanken en open haard. Het hele pand is zeer groot met zeer veel ero-ruimtes, allen met een leuk thema en netjes ingericht! Er werd een gedeelte verbouwd waar nog een dansvloer zou komen en extra bar, ook dit weer erg ruim opgezet.

Lekkere jacuzzi aanwezig en sauna. Het leuke aan de club is dat je rond kunt lopen door het gehele pand, zonder trappen e. Wij vonden het wel mooi ingericht met het kasteel-thema en vinden dit een van de mooiere en grotere clubs van NL! Van de prijs hoef je niet te schrikken Wij waren met 5 personen en nog geen euro kwijt!!

Inderdaad, het is wel vrij rustig en veel heren alleen, maar ik zou zeggen: Er waren wel enkele stellen Als dit wat meer bekendheid zou krijgen is het zeker een hele leuke club, voor een zeer betaalbare prijs! Voor dit geld kun je niet thuis op de bank blijven zitten Wij gaan zeker terug iig, op 31 Maart is er een BI-party waar wel drukte wordt verwacht, dus mijn mening Je kan hier niet heen zonder op de site gekeken te hebben. Eigenaar en personeel is niet vriendelijk slechte klantenbinding en meestal is het een dooie boel.

Jammer, want eerder was het een leuke gezellige tent. Het bubbelbad is lekker en de keuken prima, maar het beleid is waardeloos. Een 1 is niet ondermaats dat begint al bij een 5,4 maar slechter dan slecht en dat vond ik het zeker niet. Gisteren ben ik 30 jr. Het is er best groot. Elke keer ontdekte we weer nieuwe ruimtes om plezier te beleven en doordat het zondag was, zouden niet eens alle ruimtes open zijn. Het heeft niet de meest moderne uitstraling, maar alles ziet er goed en schoon uit.

De muziekkeuze was zeker niet de onze. Bij de bar oude klassiekers die bij een pornofilm zouden kunnen en in de bdsm speelruimte muzak. Een muzak versie van ‘Somewhere Over the Rainbow’ werkt niet echt voor onze lusten. Pas toen we weggingen draaide ze Happy Hardcore, iets wat we dan wel weer kunnen waarderen, maar meer voor het dansen dan de seks. Wat moet ik zeggen over het publiek. We waren de jongste, maar voelde ons niet te jong omdat er genoeg rond de 40 waren.

Op 1 wat oudere vrouw en een man die er voor het eerst er was na, voelde we ons niet erg aangetrokken tot anderen. De meeste mensen waren niet onze types en miste een stijl of uiterlijke schoonheid. Door onze leeftijd en schoonheid konden we weinig alleen zijn. Iets waar je naar een tijdje wel even naar snakt, maar het is begrijpbaar dat mannen blijven kijken of er toch niet een kans is even te mogen.

Ze hielden zeker genoeg afstand waar we ook neukte en niemand die zomaar te dichtbij kwam, zelfs niet in de grote orgie ruimte. De mensen waren wel heel eerlijk en gezellig.

Leuke gesprekken dus en dat maakte wel dat we ons thuis voelde. Dan het eten; dat mag je zelf bereiden, maar dat vind ik alleen maar leuk. Er was een plaat waar je op kan bbq’en en ja dan moet je wel uitkijken met spattend vet , genoeg vlees en andere extra’s zoals tosti’s, ijs, vers fruit, brood enz. Natuurlijk zijn er dingen die me negatief opvielen. Bubbelbad had veel te veel chloor en was niet heel schoon, het personeel zou wel eens een rondje mogen lopen om te zien of alles goed gaat en schoon blijft, maar echt veel meer kan ik niet bedenken.

En dit alles zeker voor de prijs die we betaald hebben. Want wat was onze rekening voor dit alles? Een dag met zijn 2en in een parenclub, met sauna en vele ruimtes, gratis gebak, eten, koffie en samen 8 drankjes: Dat is 10 euro per persoon; dat betaal ik normaal voor 8 drankjes alleen!

Dit kunnen ze vast niet lang volhouden, dus zullen ze de prijzen vast verhogen, maar ons hoor je niet klagen.

We hebben een heerlijke dag samen gehad. Maar nu, nooit meer gaan we er naar toe. Bijna geen bezoekers meer. Single mannen in hema onderbroek, gemiddelde leeftijd ligt erg hoog, barpersoneel, wat een drama.

En dan de kamers, hygiene is ver te zoeken en alles heeft echt een flinke opknapbeurt nodig. Dresscode hanteren ze niet meer. En nu, nu moet je en betalen om binnen te komen en ook nog eens een minimale besteding hebben voor drank. En achteraf krijg je nog eens een flinke rekening gepresenteerd. Waar zijn ze nu mee bezig? Aflopende zaak als je het mij vraagt. Ik heb 3 drankjes zelf besteld, de rest kreeg ik, of ik die ook ff wou betalen, dacht ik echt niet.

Veel medelanders daar, als ik die wil zien of wippen ga ik wel naar het buitenland. Dooie boel daar, jaren 60 muziek, mensen we leven in , bijna Dress code hebben ze niet daar, iedereen loopt met kleding aan daar.

Is geen parenclub, maar een slecht lopend buurtcafé. NOOIT meer natuurlijk he! Ik heb ze gevraagd waarom ze steeds wijzigen, als antwoord kreeg ik, "als het je niet bevalt dan ga je toch ergens anders heen" Dus naast geen bedrijfsplan, weten ze ook niet wat klantenbinding is. Kwam er al jaren! Ik ga daar nooit meer heen. Er is genoeg dat wel leuk en stabiel is. Iedere keer te veel veranderingngen. Dan weer de prijs dan weer met handoeken dan weer met aktieve mensen dan weer met muziek dan wel party's dan geen party's het gezellige personeel is al weg.

En nu de dresscode weg bij deze wij ook afscheid. Mensen hebben jullie wel eens van een bedrijfsplan gehoord? Dat is iets waar je je in grote lijnen aan houd maar hier lijkt het wel een op hol geslagen navigatie  Die iedere keer enorm bij stuurd van noord naar zuid naar west naar oost enz enz.

Veel alleenstaande mannen, leuke club als je de 50 gepasseerd bent oude mannen genoeg daar. Ook het enorme bubbelbad is erg leuk om te starten.

De ontvangst was mwhoh Aangezien wij met z'n 4tjes pret wilde hebben daar niet voor gekozen. Wel de brulapen die naast je kwamen staan en hun drankbestelling even doorschreeuwden Lachen dat je zelf je vlees moet braden bij PP; sta je in je lingeriesetje de spetters te ontwijken, maar het had wel iets.

Misschien wel handig om dan niet de plaat op het hoekje aan te doen, maar de middelste, kun je makkelijker met meerdere omheen staan.

Het is dat onze date een heerlijk stel is, dus hebben ons absoluut wel vermaakt en er was wel wat activiteit in de ruimtes, in tegenstelling tot gisteravond. Omdat we niet veel keuze hebben qua PC's in de buurt kozen we ervoor om toch naar PP te gaan, vanwege de variatie aan ruimten. Monique was dicht en C4P heeft weinig te bieden. Helaas viel het erg tegen, de ruimtes waren nagenoeg leeg, weinig actie. Veel alleengaande mannen die, als je maar even je kont lichtte achter je aan liepen als vliegen op stroop.

Begrijpelijk als je een hoop geld moet neerleggen, dan hoop je op enige actie. Maar maak eerst ff contact tip vinden de meeste stellen wel zo leuk en niet zoals die ene heer die meteen begon met "even voelen aan je benen" "mag ik je schatje noemen" Ik werd gewoon gekeurd!

De manier van contact maken beviel me niet.. Gats zeg en daarbij; ook al zei ik; ik heb geen klik met je, dit wordt niks, doorblijven gaan Maar wel vroegtijdig vertrokken. Het was echt een teleurstellende avond voor ons. Had beter naar de hoeren kunnen gaan. Toilet schoon maken hebben ze daar nog nooit van gehoord. Ga je niet voor je lol naar toe. Vaste ploeg mensen buurtcafe. Heel stil behalve de vaste bewoners   tokkies en floders   Jaren 60 muziek.

Hebben sm kamer heel vies tapijt   Het bubbelbad stonk heel erg. Gemiddelde leeftijd 50 jaar d. Na een hele tijd niet meer in Lelystad te zijn geweest herinneringen aan gogo nuts op gaan halen bij PP. Het was er erg rustig maar iedereen was vriendelijk, de gastvrijheid uitmuntend en een goed "restaurant" na eerst even e.

Heerlijke avond gehad en zeker ook zijn geld waard. Tja mannen, kom je alleen is het altijd afwachten hoe de avond verloopt maar bij een negatieve ervaring heb je daar ook zelf de hand in hoor.

Kom binnenkort weer, alleen of met vriendin. Nou, wij zijn wel positief. Al hoe wel de club er op de foto's beter uitziet dan dat ie in het echt is, bleek ook nu weer dat je party people nodig hebt voor een party.

De sfeer was uitstekend, overal gebeurde wel wat. Lekker sjansen met mensen om je heen. Singel mannen schijnen er ook te lopen en daar zagen we tegenop. Maar daarvan geen last gehad deze keer. Het bar personeel werkt hard!

Ruimt constant op, is vriendelijk en beleefd. Staat hier boven duidelijk voeg je eigen ervaring toe. En niemand gelooft 3 zeer positieve ervaringen op een dag als je er 10 reacties in een jaar krijgt. Ik, alleenstaande man, 36 jaar, heb me laten overhalen naar Lelystad te gaan. Laat ik nou net deze vrijdag 1 juli zo stom geweest te zijn om daar naar toe te gaan, 75 euro armer.

Je weet wel, die man, die uit ellende de ene na de andere sigaret maar ging roken in een hokje in de kelder. Waar waren die geweldige koppels met hun reacties hier onder. Leuk om je cijfer hier om hoog te halen, allen ik heb geen positieve ervaring gehad precies op die dag.

Kan me niet aan de indruk ontrekken, dat deze reacties van de club zelf zijn. Ik wou ze een 5 of een 6 geven, maar bij deze een dikke onvoldoende. Ik vond de ijs machine wel OK. Gaan we zeker vaker doen. Wij hebben al heel veel geile avonturen beleefd. Enkele weken geleden zijn wij eens gaan kijken bij   Party Players in Lelystad. Na de wisselende ervaringen hier op de site wilden we het toch eens met eigen ogen zien.

Bij binnenkomst melden we even dat we hier nieuw waren en kregen ,van de dame die ons ontving, een uitgebreide rondleiding. Daarna omgekleed bij de kluisjes en richting de bar gegaan. Wij waren er omstreeks We hebben een Topavond gehad daar.. En ja, er lopen daar inderdaad single mannen rond ,maar onze ervaring is dat ze heel beleefd en gezellig zijn en zeker niet opdringerig.

Ook het restaurant is naar onze mening prima in orde. Er lag vers fruit, vlees om te grillen, stokbrood en een heerlijke surinaamse schotel met kip, rijst etc. Verder werd er ook in het bargedeelte van alles geserveerd durende de avond. Hebben een chat waar op ze stellen en allenstaande mannen probeeren te loken om te komen, maar zitten vaste mensen op die verhaaltjes vertelen dat het leuk is en druk, ONZIN.

Komt bijna niemand meer, op vrijdag en zaterdag gemiddeld 18 mensen incl. Hele leuke club met arrogant management, veel oude mensen is net een bejaarde club. Het is mij een raadsel waarom de club op zaterdag zo rustig is en waarom er zo n lage beoordeling uitkomt. De sfeer is okee, ook voor een vrouw alleen. De ruimtes zijn prima, mijn favoriet is de jacuzzi of de heerlijke bank bij de open haard. De bezoekers zijn okee en van alle leeftijden en, nog belangrijker, in verhouding!!

Dus niet overwegend oud of overwegend "gezet" maar echt gevarieerd. Ook de alleengaande mannen waren netjes en zeker niet opdringerig.. Vraag je je wel eens af wat verwachten die mensen nou…  Partyplayers en dan weer goed dan weer slecht, vind dat daar ook wel een op geregeerd mag worden..

Single mannen die als het ware de club zo afstempelen van waardeloos, geeft mij meer de indruk dat ze niet aan hun trekken zijn gekomen en dit afschuiven naar de club.. Misschien eens naar je zelf kijken waarom je het niet naar je zin hebt gehad…  Dit geld trouwens ook voor de stellen die opmerkingen hebben.

PartyPlayers is een leuk, gezellig en mooie club. De mensen die er komen zijn veelal spontaan en wat hier ook al werd beschreven… laten je in je waarde. Of je nu dun, dik, groot, klein of wat dan ook ben, ze maken rustig een praatje met je en accepteren iedereen zoals ze zijn.

Daar mogen meerde clubs wel eens een voorbeeld aan nemen. Als je voor het eerst naar PartyPlayers gaat en je aangeeft dat je voor het eerst ben krijg je wel degelijk een rondleiding.. Wat ik kan adviseren is om gewoon eens lang te gaan en ervaar de gezelligheid van PartyPlayers.

En vergeet de verhalen hier. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want zeg zelf… als stel €50,- all-in vind je nergens. Als nieuwkomers in deze club kregen we geen rondleiding of uitleg iets wat we bij andere clubs wel gewend zijn. De toiletten worden tussendoor niet schoongemaakt.

Bestellen aan de bar ging ondanks dat er niks te doen was langzaam en onprofessioneel. Met weinig middelen is hier meer van te maken. Ditzelfde geldt voor de keuken overigens. Wij hebben ons prima vermaakt en gezien de prijs was het prima al verwachten wij in dit soort bedrijven geen rondslingerende gebruikte condooms op de bedden. En ja 75 euro is wel aan de prijs maar goed je krijgt er alles voor als je wil toch. Na even zoeken Tom Tom geeft wel juiste weg maar niet locatie aangekomen.

Ontvangst was prettig en hartelijk. Niet echt druk, in verhouding nogal wat heren alleen. Wat te drinken genomen en daarna samen een rondje gemaakt door de club. Zag er goed uit, voldoende ruimtes, maar weinig actie. Terug gegaan naar de bar en nog wat gedronken. Goede rustige muziek, stond zeker niet te hard. Hierna naar een van de relaxruimtes gegaan en heerlijk met elkaar gespeeld en lekkere seks gehad. En alleenstaande man probeerde ongevraagd contact te hebben, maar na hem te hebben aangegeven dat we dat niet wilden, geen probleem meer gehad.

Zo de avond lekker door gebracht. Daarna een wens van mijn lieve vrouw in vervulling laten gaan. Seks met een gekleurde man. Ze vond het heerlijk, maar wel op ons verzoek. Al met al een lekkere avond, niet te druk, maar toch wel lekker. We gaan zeker vaker naar deze club. Prijs oké,   Een paar lekkere hete vrouwen die aanwezig waren hebben er een lekkere natte geile boel van gemaakt, klasse, bedankt!!

Minpuntje is wel dat er op een paar plaatsten condoomverpakkingen rondslingerden en een aantal gebruikte handdoeken werden door de gebruikers niet opgeruimd. Bij aankomst heel gastvrij ontvangen door de eigenaar? Binnengekomen bij de kleedruimtes zag alles er toch niet zo netjes uit als het er op de website uitziet. Oude versleten vloerbedekking en de toiletten zijn ook even snel in elkaar gezet zo lijkt het.

Binnen bij de bar lang moeten wachten voordat m'n kluissleutel werd aangenomen en ik wat te drinken kreeg. De dame achter de bar had er zelf denk ik ook niet zo veel zin in want echt vriendelijk deed en keek ze niet. Na wat drinken toch maar even gaan rondlopen en wat ik zag was toch niet je van het. De inrichting leek op die van een bordeel i. Overal zijn kleine kamertjes in elkaar gebouwd en de geur van hout was overal te ruiken.

In de ene gang was het erg koud en in de andere gang weer bloedjeheet. Toen bij het bubbelbad aangekomen waar een heel groot bord boven hangt van "geen sex in de pool" maar er zaten toch verschillende stellen in die in de pool met de oudste beweging ter wereld bezig waren en daar omheen allemaal vieze rukkende oude mannetjes. Dus er maar niet in gegaan om geen ziektes op te lopen en even een sigaretje te roken.

Nou de rookruimtes waren ook al niet veel beter. Open electriciteitsdozen, vieze vloer en banken om op te zitten. Bij deze wil ik gewoon even kwijt dat niet elke man gelijk je vrouw wil neuken als hij tegen je begint te praten!!!!!! Nog even tot slot: Als je het niet zo serieus neem met de hygiene dan gewoon naar dit bordeel gaan.

Zeker geen 75 euro waard en zeer slecht bevallen. Heb mij hier alleengaande man niet echt op mijn gemak gevoeld! Mij zie je hier je niet meer! Iedereen wordt in zn waarde gelaten of je nu een maatje meer hebt of slank als een den maakt allemaal niet uit ,je kan daar echt jezelf zijn.

Verder staat hygiene hoog in het vaandel,en je hoeft je geen seconde te vervelen,de tijd vliegt daar. Verder is de prijs voor wat je krijgt echt acceptabel. Echt een aanrader,ook voor beginnende stellen. Duh, ze krijgen er gewoon voor betaald. Ik geef de club in deze opzet een jaartje of 2 en dan -alweer- onder een nieuwe naam verder.

Ik vind het zeer matig met meer wappers dan swingers. Geen topper al met al. Het is een laagdrempelige club, heel ontspannen en erg gezellig! Een club of een bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te sexen tegen betaling? Niets is afgemaakt zonde hoor. De eigenaar deed zelf ook graag mee merkte we. Voor ons geen aanrader. Veel geld voor een verkapt hoerenkastje dat niet echt schoon is en ook nog onvriendelijk?

Erotiek in een stijlvolle ambiance waarin iedere swinger zich thuis zal voelen. Voeg hier je eigen ervaringen met PartyPlayers toe. Zaterdag geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die tijd veel ruimtes dicht de hottub moest nog gevuld worden om 20 uur, en je moet aan de bar condooms vragen en handdoeken is toch om je dood te schamen als club zijnde dat je in deze tijd zoiets durft te vragen, en dat voor 80 euro waardeloos wij komen er nooit meer.

Leuk, al die recensies hier. Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Wij gaan graag naar deze club vooral op de donderdagavond want dan is het bi-avond en de vrouw hier is bi. Super leuke en gezellige club, vooral wat de prijs maar is voor stellen. Ik ben nu al drie maal in party Players geweest met mijn vriendin, de eerste keer wel heel vreemd en spannend, je moet nog aan veel dingen wennen. Wat hygiëne betreft, daar kan ik alleen maar zeggen, dat de mensen die daar komen, zelf de rotzooi achterlaten in de ruimtes, echt te gek voor woorden, condooms op de grond, handdoeken achter laten enz het personeel is echt vriendelijk, een nadeel zijn de dames die voor de muntjes komen en niet voor die spanning en het avontuur zoals het behoort te zijn in een parenclub, waar je naar elkaar kunt kijken of samen kunt spelen, kom graag weer terug, wij gaan altijd op de woensdag.

Jammer dat er zoveel is opgeknapt aan het interieur maar dat het eten nog steeds waardeloos is. Wij kome hier elke keer met veel plezier.

Hallo,    Wij zijn sinds lange tijd weer eens in deze club geweest.   Of we zijn in het verleden gewoon te veel verwend door Menso en Manuela. Komen met regelmaat bij Party Players en dat bevalt altijd prima. Leuke club, alleen die muntneukers worden we gek van. Wij komen al enkele jaren in Partyplayers, was in begin tijd met Marcel en Judith erg gezellig en fijn. Voor ons is het de perfecte club. Wij zijn regelmatige bezoekers van Patyplayers en komen er minimaal één keer in de week.

Toch wel nieuwsgierig geworden van al die wisselende berichten op deze leuke ervaringssite, maar eens gaan kijken op een woensdag in Partyplayers.

Geile groetjes Nico en Mariella met die slang tatoo. Door de week naar de Woesndag Avond Borrel geweest, tussen We bezoeken deze club maandelijks. Gistermiddag voor het eerst geweest. Wij zijn kortgeleden op zondag geweest, maar de club is niet echt schoon het personeel is eerst aardig, maar als je klaagt over het vieze eten en de hygiëne, dan draaien ze om als een blad aan de boom.

Wij komen sinds half in deze club. Stel dat door echt wangedrag en mishandeling personeel zelf gezien op een zondag er uit gezet is mag gewoon weer komen.. Het wordt minder, dit hebben wij ervaren naar aanleiding van ons laatste bezoek. Oud en nieuw wat een aanfluiting. Afgelopen vrijdag deze voor ons nieuwe club bezocht. Komen regelmatig in PP. We gingen altijd met veel plezier naar PP.

Vorige week zijn wij in partyplayers geweest. Zondag zijn wij naar partyplayers geweest. Gisteravond bij Party Players geweest. Voor het eerst deze club aangedaan. Misschien dat we nog eens op een zaterdag gaan kijken en hopen dat er dan meer actie is.

Wij vinden onderstaande niet te begrijpen. Vrijdag bij de club in Lelystad geweest. Hier vind je mannen en vrouwen die het geil vinden om voor de camera te staan en om ons mee laten genieten van hun privéleven. Do - 23 Februari Gangbang GangbangNation. Een van de meest gekoesterde fantasieën van vrouwen is om verwend te worden door meerdere mannen tegelijk. Zo ervaart u de beste groepseks ooit.

Oosterse groepsex Maak favoriet Amateurs. Vr - 23 September va 13u Gangbang - GangbangNation. Balkon goepsex Maak favoriet Buitensex. Deze meiden weten waar ze voor komen, dus stap gerust naar ze toe om lekker van elkaar te genieten. Zo hoeft niemand zich ook maar een moment te vervelen in deze hete gangbang video's! Zelfs zoenen behoort dan tot de mogelijkheden. Waarbij een vrouw door meerdere mannen verkracht werd. Buitensex met Tessa Maak favoriet Amateurs.

En om daaraan ook mee te kunnen doen. The Asians zijn de Nieuwe dames die verder gaan zonder gbclub en bij Maison Privé hun plekkie hebben gekregen met dank aan een gastvrouw die voorheen bij Bananas werkte en het concept door laat leven.

Van zuigen aan mijn tepels  en lippen word ik heel nat. Ma - 18 April Bigbang!

. Lekkere strakke kutjes geile pruim Een ander dame van rond de 40 met half lang haar was zeer vriendelijk, super!!! De club is heel erg opgeknapt, leuke en spannende plekjes en voorzien van stijl en klasse. Voor het eerst deze club aangedaan. Afgelopen donderdag naar Lelystad gereden. Leuk, al die recensies hier. Ik ben het wel eens dat ze het eten iets mogen verbeteren als je het vergelijkt met andere clubs. Wat te drinken genomen en daarna samen een rondje gemaakt door de club. Hebben sm kamer heel vies tapijt   Het bubbelbad stonk heel erg. Nou, wij zijn wel positief. Wij zijn er diverse keren geweest op verschillende feestjes, het ene is wat meer ons ding dan het andere. Helaas, we rijden wel om naar wieringerw Stanley is de lul en is de laatste die Danique mag vol kwakken. Er stond en brunette en een blonde dame die beide zorgde voor een goede sfeer. Of mischien zelf van PP?

Gangbang in nederland oudevrouwenneuken

Gangbang in nederland oudevrouwenneuken