Masturberende kutjes oma slikt sperma

masturberende kutjes oma slikt sperma

Na je ontbijt niks uitvreten, is nooit grappig. Bloemen kweken in je oogkassen, is nooit grappig. Jomanda die het hoog in haar bol heeft is nooit grappig.

Je badeend bijvoeren in de winter is nooit grappig. Een waterlelie water geven is nooit grappig. Een flipperkast in het dolfinarium zetten is nooit grappig. In een doodlopende tunnel het licht zien is nooit grappig Jankees Dekker.

Een misdadiger die het aan zijn rug heeft omdat hij zwaar crimineel is, is nooit grappig Elmer Tan. Als je bezig bent met logisch nadenken en dat ontgaat je een beetje, is dat nooit grappig Jan Doldersum. Bergbeklimmen met een gouden gids is nooit grappig Rob Colle. Een kever die met carnaval als monitor verkleed gaat, is nooit grappig Dennis Massop.

Als vrijgezel een pik van hout en een hand van schuurpapier hebben is nooit grappig Tarik el Hamdaoui. Houten krukken maken van kreupelhout is nooit grappig Jeroen Spruit. Een geoloog die zijn eigen niersteen onderzoekt is nooit grappig Dennis Mekel. Dagdromen tijdens een cursus tegen slapeloosheid is nooit grappig Ruud Slewe.

Een verhuizer die bij de pakken gaat neerzitten is nooit grappig Jan Doldersum. Anton Geesink op het matje roepen is nooit grappig Rob Colle. Paintballen met onzichtbare inkt is nooit grappig Arthur en Paul.

Een skater die staat te ruften op een scheetbord, is nooit grappig Dennis Massop. Een bakker die in een Kadettje rijdt is nooit grappig Salto van der Maal. Zoeken naar de poezenbuurt in Katwijk is nooit grappig Rob Colle. In een Nissan keer niks rijden, is nooit grappig Dennis Massop. De pijp aan Maarten geven in een niet-rokersruimte is nooit grappig Arthur en Paul.

Yvon Breuer heeft het weekend goed besteed, kijk maar:. Je realiseren dat Adam en Eva nooit een navel gehad kunnen hebben, is nooit grappig. Een bolletjesslikker waarbij de tulpen uit z'n broek groeien omdat 'ie de verkeerde heeft geslikt, is nooit grappig. Je afvragen welke kleur een smurf krijgt als je hem wurgt, is nooit grappig. Brandweerlieden die laaiend enthousiast worden van een brandschone brandweerauto, zijn nooit grappig. Je afvragen waarom Noach die twee muggen niet gewoon heeft doodgemept, is nooit grappig.

Dat mannen geen last hebben van cellulites, is voor vrouwen nooit grappig. Een vrouw die een man vindt, die zichzelf succesvol vindt, omdat hij meer verdient dan zij kan uitgeven, succesvol noemen, is nooit grappig.

Chinese katten die de hele nacht onder je raam zitten te Mao-en zijn nooit grappig Cor van Dam. Een boom het bos insturen is nooit grappig Dick Krukkeland. Een ophaalbrug die opgehaald is als je iemand op wilt halen is nooit grappig Patricia Pynaert. Je klote voelen in een homobar is nooit grappig John Trechsel.

Een grillige sfeer in een steakrestaurant, is nooit grappig. Een schoolgebouw met een lessenaarsdak, is nooit grappig. Een vereniging van vrachtwagenchaffeurs met veel aanhangers, is nooit grappig. Klaarkomen in poedervorm als toppunt van aderverkalking, is nooit grappig. Een vluchteling die zich vastrijdt op een vluchtheuvel, is nooit grappig.

De Grote Donderglas uit het prachtige Groningen heeft eens zijn best gedaan. Van je seksuoloog horen als je een afspraak maakt: Een zeeman die zijn zwangere vrouw aanzet tot woelig baren is nooit grappig. Een behendige messenwerper een werpster noemen, is nooit grappig.

Na je dood reincarneren als eendagsvlieg is nooit grappig. Voor een dubbeltje geboren worden terwijl we al lang met euro's betalen, is nooit grappig.

Als je alter ego aan schizofrenie lijdt, is dat nooit grappig. In een restaurant het tafelwater afkeuren omdat het "kurk" heeft, is nooit grappig. Op je verjaardag een geslachtsziekte krijgen van je partner, is nooit grappig. Als man een date hebben met een vrouw met ballen, is nooit grappig. Zelfmoord plegen na het eten van een Happy Meal is nooit grappig.

Tijdens je begrafenis ontdekken dat je aan claustrofobie lijdt, is nooit grappig. Tegen een depressieve postbode zeggen dat hij zichzelf eens een leuke dag moet bezorgen, is nooit grappig.

Een Duplodocus die vraagt of hij met een Legosaurus mag spelen is nooit grappig Cor van Dam. Speaken bij een mondelinge overhoring Engels is nooit grappig Jaap van Wingerden.

Een strand vol Connie Palmen is nooit grappig Dennis Mekel. Een tolk die zijn vak niet verstaat, is nooit grappig Mark Stunnenberg. De penvriendin zijn van een potloodventer is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Een wesp "een strontvlieg met een Vitesse-shirt aan" noemen, is nooit grappig Jan Rupke. Een travestiet die aan een hell's angel vraagt "heb ik wat van je aan? Je hard maken voor condoomgebruik is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Joep Zaad, die zijn achternaam spelt 'met de d van donor' is nooit grappig Ives van Leth.

Als hetero bij Gaytronics werken is nooit grappig Jan Rupke. Je radio aanzetten tot zinloos geweld is nooit grappig Hans van Vugt. Philip Frederiks -pardon- Freriks die de hele lijsten -neemt u mij niet kwalijk- lijst van ooit -sorry- nooit grappigs moet voorlezen in het zuiden van Israël -dit is een ander bericht denk ik- is -eeuuhh- niet- oh nee- nooit grappig Cor Dam -pardon- van Dam.

Een advocaat die, als hij zijn kantoor verlaat, tegen z'n secretaresse zegt dattie pleite gaat, is nooit grappig Nico Bosman. Na het uitgaan nog lang blijven hangen in de garderobe, is nooit grappig Hans van Vugt. Een cardioloog die "hier klopt iets niet" zegt is nooit grappig Tim Bakker. Een wesp met bijverschijnselen, is nooit grappig Bart van de Beek. Een hongerstaker die een brok in zijn keel krijgt tijdens een gesprek is nooit grappig Maurice Bekkema. In de file rechts ingehaald worden door een lifter is nooit grappig Carin Nix.

Een geboortegolf op het strand is nooit grappig Nico Bosman. Een inlegkruisje met klittenband is nooit grappig Harry van Ineveld. In een pijnboom pitten, is nooit grappig Hans van Vugt. Elke week een jaarmarkt is nooit grappig Robert Bakker. Aan een tandarts vragen of hij bij zijn vrouw ook de gaatjes vult zonder dat ze er wat van voelt, is nooit grappig Peter Korenhof. Met z'n allen in de eerste klas wagons gaan zitten omdat elk spoor van de conducteur ontbreekt, is nooit grappig Yvon Breuer.

Een parkeerwachter met klem verzoeken je overtreding ongedaan te maken is nooit grappig Harry van Ineveld. Op je werk kijken of www.

Gas geven terwijl je diesel rijdt, is nooit grappig Jeroen Jongebloed. Lrs v3rv4n93n d00r c1jf3r5 15 n 9r4pp19 J Nl. Je telefoon op laten nemen in het ziekenhuis, is nooit grappig Hans van Vugt. Een seriemoordenaar die om jouw serienummer vraagt is nooit grappig Mischa de Muynck. In een vegetarisch restaurant klagen dat het eten vlees noch vis is is nooit grappig Cor van Dam.

Smeerkaas uit het vuistje, is nooit grappig Peter v. In een topless-bar aan alles een puntje willen zuigen, is nooit grappig Yvon Breuer. In een Duitse schoenenwinkel zeggen dat je maat hebt, is nooit grappig Joost Ekkelboom. Bij de verkiezingen je stem kwijt zijn is nooit grappig Joost Nagtegaal.

Een stoplicht op groene stroom is nooit grappig Arthur Alphenaar. Fiscuswerpen opde Olympische Spelen is nooit grappig Joost Nagtegaal. Een asielzoeker de weg naar een kennel wijzen, is nooit grappig Hans van Vugt. Een rechter wiens broer linker is, is nooit grappig Stefan Aarts. Een missionaris die zich geen houding weet te geven is nooit grappig Cor van Dam.

Een spin die zijn web afragt, is nooit grappig Dimitri Drijver. Een vriend die pas meevalt als je uitglijdt is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Jan Steengoed vinden, is nooit grappig Hans van Vugt. Een geestelijke die er alleen nog maar lichamelijke contacten op na houdt is nooit grappig Ivo Rouwhorst. Vergeten dat gisteravond je cursus geheugentraining was, is nooit grappig Nico Bosman.

Spijkerschrift ontcijferen met een hamer is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Succes boeken bij een reisbureau is nooit grappig Stefan Aarts. Een blaadje sla dat zijn frustraties opkropt, is nooit grappig Arno Theijs. Een cocaïneverslaafde die zijn gram haalt bij de rechtbank is nooit grappig Chabro Mos. Homo's die op een ventweg rijden zijn nooit grappig Eric Consemulder.

Een aap die eens niet uit de dwangbuis-mouw komt, is nooit grappig René Veltman. Een bij die blij is dat ie ergens bij is is nooit grappig Erik Kruyzen. Een acteur met een rolberoerte is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Een pyromaan die zijn eten laat aanbranden is nooit grappig Erik Kruyzen. Het bij de dierenarts over koetjes en kalfjes hebben, is nooit grappig Thijs Willink.

Je eigen nooit grappigs nooit kunnen vinden in de nooit grappig-lijst is nooit grappig en Dick Krukkeland die mij weer zijn naam laat overtypen, omdat hij niet heeft gelezen dat ik heb verzocht zelf je naam achter je nooit grappig te zetten is nooit grappig.

Een Gangbang met Heinz sandwichspread als hoofdsponsor, is nooit grappig Arno Theijs. In een homobar een biertje drinken uit een fluitje, is nooit grappig Arno Theijs.

Een punt zetten op de stippelzone is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Op een onbewoond eiland wonen, is nooit grappig Hans van Vugt. Een dyslecticus een boek met spelregels geven, is nooit grappig. Een scheepsbouwer die naar de manicure gaat voor z'n klinknagels is nooit. Een hoer die er gelikt uitziet, is nooit grappig Hans van Vugt. Een wegatlas die je niet kunt vinden is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. In de bananenbar uitglijden over een schil, is nooit grappig Arno Theijs. Een colombiaan bij een alcoholcontrole over een witte lijn laten lopen is.

Een bloedvergiftiging oplopen omdat je har-kiri pleegde met een roestig zwaard is nooit grappig Bert Dobben. Een inlegkruisje met een maximale inleg van euro, is nooit grappig Arno Theijs. Een geldautomaat, waar je geld voor een snelheidsovertreding moet halen, die. Een weg zonder klkrs, is nooit grappig Hans van Vugt.

Een Nederlandse agent die een Duitse automobiliste laat 'blasen', is nooit grappig Fabian Buiter. Één-Gay-per-reet organiseren, is nooit grappig Hans van Vugt. In slaapvallen tijdens een pitstop, is nooit grappig Hans van Vugt. Een vrouwelijke potloodventer een puntenslijper noemen is nooit grappig. Harry Potter vertellen dat hij sprekend op Balkenende lijkt, is nooit grappig Arno Theijs. Tijdens een bijeenkomst van Weight-Watchers hapjes rondbrengen op een. Een kapperszaak die permanent gesloten is, is nooit grappig Hans van Vugt.

Iemand die last heeft van haaruitval een kalender cadeau geven is nooit. Een porno-acteur die overal zijn neus insteekt is nooit grappig. Tegen de ruiten van een kaartenhuis schoppen is nooit grappig.

Een piloot die iemand naar de keel vliegt is nooit grappig. Een nudist die bloot staat aan kritiek is nooit grappig. Pieter van Vollenhoven vleugellam maken is nooit grappig. Zuurkool inmaken met een nulletje of tien is nooit grappig.

Luier dan een pamper zijn is nooit grappig Hans van Vugt. Een dokter die in een zaal gaat staan en vraagt of er misschien een acteur op het toneel is, is nooit grappig Arno Theijs.

Een kapper met een onderscheiding is nooit grappig Oscar Kars. Een fotograaf van onderbelichten is nooit grappig Jerremy Dalman. Een studente die goed kan leren een blokkendoos noemen is nooit grappig Jerremy Dalman. Een doodgraver een schop geven is nooit grappig Edwin Coster.

Een papegaai "niks" laten zeggen is nooit grappig Jan Doldersum. Hennie Huisman die bij de buren aan belt is nooit grappig Frank Beentjes. Een exporteur die niets uitvoert is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Een pony met hooikoorts is nooit grappig Dimitri Drijver. Je schuldig maken aan witteboordencriminaliteit als je bij Omo werkt is nooit grappig Jerremy Dalman.

Achterin de kerk roepen dat je de kogel hebt gevonden is nooit grappig Frank Beentjes. Een doopgezinde drugsverslaafde is nooit grappig Milo Pieters.

Je bij een drumband aanmelden met een koektrommel is nooit grappig Jerremy Dalman. Een eskimo met een waterhoofd is nooit grappig Marc Bos. Een trucker een trucje flikken is nooit grappig Mayelle. Een barman die met consumptie praat is nooit grappig Jerremy Dalman. Een k-mailtje ontvangen uit het Verre Oosten is nooit grappig Rob Schoon. Een lezing over dyslexie is nooit grappig. Iemand die incontinent is in de zeik zetten is nooit grappig Jerremy Dalman.

Een nooit grappig die nooit grappig is, is nooit grappig Siep. Een wolk van een baby die van tijd tot tot een bui geeft is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Een zakkenroller in de sauna, is nooit grappig Nico Bosman.

Dood gaan en wakker worden in een hemelbed is nooit grappig René Overkleeft. Een dokter die tegen je schreeuwt "het klinkt misschien hard, maar u bent doof!! Een junk vragen naar zijn dopenamen is nooit grappig Cor van Dam. Als excuus voor het te laat zijn bij de tandarts zeggen "sorry, m'n brug stond open" is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Een automobilist die in een deuk ligt door een flauwe bocht is nooit grappig Chris. Een Zwarte Piet die de zak krijgt, is nooit grappig Bart van de Beek.

Een brood terugbrengen naar Leen Bakker is nooit grappig Hans van Vugt. Een snipperdag opnemen op video is nooit grappig Hans van Vugt. Een stinkende grijze zak als vuilnisman is nooit grappig Niels. Een kannibaal die nadat hij zijn vriendin heeft gedumpt z'n achterste afveegt is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Sinterklaas telkens de zwarte Piet toespelen is nooit grappig Jan Doldersum.

Af en toe sex met Klaas Vaak, is nooit grappig Michael Groenendijk. Berdien Stenberg begroeten met een fluitconcert is nooit grappig. Een dokter die tegen een overspannen stripteasedansers zegt, kleedt u zich maar uit is nooit grappig. Met een steekwagen de oversteek wagen is nooit grappig. In de file je motor afzetten tot ie is opgelost is nooit grappig. Een mobiele vibrator zonder trilfunctie is nooit grappig. Een boktor die uit het goede hout gesneden is is nooit grappig.

Met je jachthond een wetsontwerp door 't Parlement jagen is nooit grappig. Je vriendin bij de bewaking een waakvlam noemen is nooit grappig. In een antiekwinkel vragen of ze nog iets nieuws hebben, is nooit grappig Nico Bosman. Een blaasorkest bij de alcoholcontrole is nooit grappig Stefan Elsendoorn. Een stewardess die zwanger is van de automatische piloot is nooit grappig Walter Boekestein. Babi gangbang bestellen bij de chinees is nooit grappig Jerremy Dalman.

Een schoppenboer van harte door een ruit schoppen is nooit grappig Jan Hoogendoorn. Je schoonmoeder opnieuw aansteken als ze uitgaat, is nooit grappig Nico Bosman.

Wanneer de postbode je een natte doos bezorgt is dat nooit grappig Jerremy Dalman. In de schaduw de boekhouding doen is nooit grappig Stefan Elsendoorn. Een ladykiller bij wie relaties altijd doodbloeden is nooit grappig Elvin P.

Incognito naar het carnaval gaan is nooit grappig Rob Colle. Een boswachter die een uiltje knapt, is nooit grappig René Veltman. René Veltman die heel hardleers 'niet grappig' blijft typen terwijl het 'nooit grappig' is, is nooit grappig. Stotteren in gebarentaal, is nooit grappig Leon van der Wulp.

Als tuinier achter de geraniums zitten is nooit grappig Jerremy Dalman. Het glazen muiltje van Assepoester dat door de vinder in de glasbak wordt gegooid, is nooit grappig René Veltman. Een luchtbed opblazen met dynamiet is nooit grappig Dirk Peters. Hans Roodrijtjeshorst heeft het weekend weer overleefd. Nu kan hij zich weer helemaal storten op de Nooit Grappige week! En dit kwam er vandaag uit:.

Door de woestijn kruipen met een waterhoofd is nooit grappig. Een manueel therapeut die lid is van de kraakbeweging is nooit grappig. Een dienstverlener die je naar de andere kant van de wereld helpt is nooit grappig. In de kerk een ham-kaas hostie bestellen is nooit grappig. Een homo aanrijden en daarna een ster in je voorruit, is nooit grappig Arno Theijs. Tegen je kind zeggen dat hij over 3 nachtjes slapen gisteren jarig was is nooit grappig Jean-Luc Huguenin.

Sita die helemaal zichself ish, is nooit grappig Rick Strong. Een imker bij je houden is nooit grappig Karin Pellekooren. Tegen je vriendin "m'n duifje" zeggen als die beesten weer je auto hebben ondergescheten is nooit grappig Jean Luc Huguenin. Volkert van der G. Muntthee trekken van je kleingeld is nooit grappig Jean Luc Huguenin.

Een busje van "Diana's Dildo's" dat bij jou een pakje komt bezorgen is nooit grappig Desirée Köhler. Een oppasser die moet oppassen waar hij op past, is nooit grappig Hans van Vugt.

Tegen je gymleraar zeggen dat je aan denksport doet is nooit grappig Sjon Oudejans. Tegen een Hell's Angel 'ga es opzij met je brommer! Een dove vragen wat beffen is, is nooit grappig hij heeft er nog nooit van gehoord Patrick Geelen. Maxima vragen of ze vaker kikkers kust, is nooit grappig Rinie Raymakers. Aan iemand met geheugenverlies vragen wat hij nou eigenlijk precies vergeten is is nooit grappig Karin Pellekooren.

In de boot genomen worden door een matroos is nooit grappig Tom Veldhuis. Als postbode je eigen bekeuring bezorgen is nooit grappig Jan van der Veen. Een sadist die zijn aan SM verslaafde vriendin niet wil slaan, is nooit grappig Irene Groeneveld. Als ik iets op mijn eigen eigenwijze wijze wijze doe, is het nooit grappig Jan Hoogendoorn. Een loodgieter vragen of hij een lekkage kan maken is nooit grappig fam. Niet in een pashokje passen, is nooit grappig René Veltman. De mededeling 'roken is minder dodelijk dan het oprichten van een politieke partij', is nooit grappig René Veltman.

Een tandarts vragen of hij nog een gaatje heeft is nooit grappig Bastiaan Roubos. Maxima vergelijken met boerenkool omdat die pas echt lekker is als de vorst er over heen is geweest is nooit grappig ene Wim.

Tegen Rick Engelkes zeggen dat je hem nog moest bedanken van je vrouw is nooit grappig Danny Bouman. Een effectenhandelaar die z'n brood belegt is nooit grappig Sjon Oudejans. Een Australiër die op z'n kop staat, nooit grappig Hans van Vugt.

Een vat bier leegdrinken en daarna fustfucken, is nooit grappig Arno Theijs. Een heroinehoertje op naaldhakken is nooit grappig Desirée Köhler. Zeggen dat de Gazastrook op een steenworp afstand ligt is nooit grappig Sjon Oudejans. Peter de Groot, je weet wel, die van het Rotterdamse literaire tijdschrift Krakatau, heeft weer een lijstje gestuurd:.

Stalkers die ver voor je uit lopen zijn nooit grappig. In je autobiografie een figurantenrol spelen is nooit grappig. Een balletje opgooien waar je zak omheen zit is nooit grappig. De krant halen, omdat hij niet gebracht wordt, is nooit grappig. Een schouderklopje die roos doet opwaaien is nooit grappig. Een geboortegolf met stuurbekrachtiging is nooit grappig.

Een dokter die zieke grappen beter maakt, is nooit grappig. Tegen iemand met hernia zeggen dat hij geen ruggengraat heeft is nooit grappig. Een onbetaalbare nacht een goedkoop avontuurtje noemen is nooit grappig Moederkoekhappen op andermans verjaardag is nooit grappig. Mensen die kippenvel krijgen van haantjesgedrag zijn nooit grappig. Haat zaaien waar de oogst van mislukt is nooit grappig.

Kinderporno in een tekst verwerken om meer bezoekers op je site te krijgen is nooit grappig. Verzuipen in de Stille Oceaan, omdat je een zee van rust verwachtte, is nooit grappig. Een Gouden Regen bestellen en dan één en al gezeik over je heen krijgen, is nooit grappig. Ruzie krijgen met je partner, omdat je dacht dat je een slipperdag moest nemen, is nooit grappig. Een boomerang die even een pakje sigaretten gaat halen en niet meer terugkomt is nooit grappig. Bij de Ikea informeren naar een zandbank van het type Smotse is nooit grappig.

Met je fiets rijden waar je maar 80 mag, is nooit grappig. Een man die op straat per ongeluk yes roept als er een vrouw met grote borsten langsloopt is nooit grappig. Een chagrijnige klootzak gezellig vinden omdat ie dik is is nooit grappig. Luieruitslag die eindigt in een gelijkspel is nooit grappig. Een genetisch gemanipuleerde banaasappel is nooit grappig. Fellatio pijpen in de volksmond noemen is nooit grappig. Een student die wiet verbouwt een teelbal noemen is nooit grappig.

Vlak voor je dood je hele leven als een film voorbij zien komen en er achter komen dat het boek beter is, is nooit grappig Ron Bulters. Vervoer hebben zodat je tòch nog naar de verjaardag van je schoonmoeder kan, is nooit grappig Susan Logher. Nooit grappige items schrijven in de kroeg terwijl je vrienden vrouwen versieren is nooit grappig Jerremy Dalman. Spaarloon naar werken krijgen, is nooit grappig Lars Mosch.

De slaap niet kunnen vatten omdat je buren sinds kort een dakkapel hebben, is nooit grappig René Veltman. Een nichtje dat alleen solliciteert voor nevenfuncties, is nooit grappig Lars Mosch. De Metro in de spits lezen en de Spits in de metro is nooit grappig Luuk Heuker. Ministers met Berouwfraude zijn nooit grappig Sjard v.

Van een straatkrantverkoper in 1 keer al zijn krantjes kopen zodat hij lekker bijtijds naar huis kan is nooit grappig Desiree Voulon. Een lijkwagen met een lekker rouwband is nooit grappig Dimitri Drijver. Iemand die denkt dat de overeenkomst tussen de Bijlmer-bajes en de hersenmassa van een Belg een cellentekort is, is nooit grappig René Veltman. Een flater die terug slaat is nooit grappig Stefan Elsendoorn. Bij een pedicure een broodje nagelkaas bestellen, is nooit grappig Nienke van Keimpema.

Dart Vader op de Embassy aantreffen is nooit grappig jerremy Dalman. Een werper die de schijn ophoudt, is nooit grappig Marco en Dennis. Zonder cape naar de supermarkt is nooit grappig Amanda Tuma.

Een zure Melkertbaan hebben is nooit grappig Marijke Leising. Een homofiele uil die de hele dag "Joehoe" in het bos roept is nooit grappig Ron Bulters. Dwars door je loopbaan heenfietsen, is nooit grappig Lars Mosch. Een Dikke die aan de Dunne is, is nooit grappig Arno Theijs. Alimentatie betalen voor een ex-vrouw die niet alleen samenwoont maar ook wordt "uitgewoond" is nooit grappig Michel Niks. De omroepster van de Hema die zegt "Nu 3 beha's voor een tientje, daarvoor laat je ze niet hangen " is nooit grappig Gerben van der Snel.

Tegen de lamp lopen in de kruipkelder is nooit grappig Dennis van Zijverden. Een gepeperde rekening krijgen voor de montage van je kruidenrek in de keuken is nooit grappig Harry van Bourgondiën. Met steil haar de zee ingaan en er met watergolven weer uitkomen, is nooit grappig Marco en Dennis. Stiekem 's middags ontbijtkoek eten is nooit grappig Rob Colle. Te laat op de klok kijken is nooit grappig Luuk Heuker.

Je neven die nichten zijn zijn nooit grappig Martin Sla. Ontslag nemen tijdens je sollicitatiegesprek is nooit grappig Luuk Heuker. Een bordeel vol met zuurpruimen is nooit grappig Desirée Köhler.

Een avondje doorzakken op een kapotte barkruk is nooit grappig Amanda Tuma. Een chinees die in de snoepwinkel een Snickels koopt is nooit glappig Rob Colle. Een masochist die de hand aan zichzelf slaat is nooit grappig. Op de theaterschool leren hoe je een sigaret moet uitdrukken is nooit grappig. Je schaamhaar kammen met een hanekam is nooit grappig. Een moordenaar die met hangen en wurgen iemand ombrengt is nooit grappig.

Een lilliputter die het hoogste woord heeft is nooit grappig. De moeder van Pieter van Vollenhoven een vleugelmoer noemen is nooit grappig. Als artiest tijdens een benefietconcert voor de leprastichting het podium oprennen met de kreet "Waar zijn die handjes!!?? De kaft van de Koran scheiden is nooit grappig Arno Theijs.

Een terrorist een opblaaspop geven, is nooit grappig Hans van Vugt. Meer ongewenste email, dan gewenste femail is nooit grappig Sjard v. Een onderzoeker die homofiel gedrag anaalyseert is nooit grappig Cor van Dam. Een Chinese invalide in een lolstoel is nooit grappig Peter Groenendijk. Een nudist die pas over een uurtje uit de kleren gaat, is nooit grappig René Veltman.

Een magere dinosaurus een ano-t-rexia noemen is nooit grappig Cor van Dam. In Ethiopië een hongerstaking uitroepen, is nooit grappig Hans van Vugt. Een chemisch bedrijf na een reorganisatie een boete geven voor werk lozen is nooit grappig Cor van Dam. Iemand met dislec, dislex, dislekt Sex op TV en eraf vallen is nooit grappig Bianca van den Broek.

Vallende sterren op de 'walk of fame' zijn nooit grappig Cor van Dam. Succes boeken, terwijl je niet kunt lezen is nooit grappig Arno Theijs. Tegen een deurwaarder 'pak een stoel' zeggen, is nooit grappig Hans van Vugt. Jezelf blind staren op een helderziende is nooit grappig Cor van Dam. Ik ontving ook een lijstje Nooit Grappigs van Peter de Groot, toevallig hoofdredacteur van het onvolprezen literaire tijdschrift Krakatau:.

Met andermans eer de tweede viool strijken is nooit grappig. Klokkenluiders die niet weten waar de klepel hangt zijn nooit grappig. Veilig vrijen omdat je bang bent voor je geslacht is nooit grappig. De draad kwijt raken terwijl het eind zoek is, is nooit grappig.

Doorzichtig zijn en er met zelfreflectie niet achterkomen, is nooit grappig. In verwachting zijn van je vijfde, terwijl de eerste niet eens de was kan doen, is nooit grappig. Eindelijk peper in je reet hebben terwijl je darmen rommelen, is nooit grappig. En natuurlijk ook een lijstje van Hans Roodhorst, die de Nooit Grappige erepenning mag opgespen:. Een striptease-danseres die uit haar kleren groeit is nooit grappig.

Bij Mick Jagger aan z'n lippen hangen is nooit grappig. In de oorlog een ondergronds verzetje zoeken is nooit grappig. Een maandverband een gleufhoed noemen is nooit grappig. Een zwemmer die een badslippertje maakt is nooit grappig. Een Jehova als getuige op je bruiloft is nooit grappig Edwin Oostra. Een hond als baas hebben is nooit grappig Jerremy Dalman. Een mol platrijden met de auto en 'm nog hoop geven, is nooit grappig Sjard v.

Saddam vragen Houssein nucleaire wapenprogramma ervoor staat is, is nooit grappig Edwin Oostra. De stijve lach hebben is nooit grappig Bob 'Beukum' Leentvaar. Een kale 'gelukkig nieuwhaar' wensen op 1 januari, is nooit grappig Sjard v. Een komma zetten achter haar in de zin: In het ziekenhuis vragen of je geslaagd bent voor je bloedproef is nooit grappig Desirée Kohler.

Aan een eskimo vragen of je het ijs tussen jullie mag breken is nooit grappig Jerremy Dalman. Aan een homo vragen of hij het kontje van het brood wil is nooit grappig Desirée Kohler. Met een stifttand op muren kalken is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Als voetballer door je vriendin buitenspel worden gezet is nooit grappig Jerremy Dalman. Ik zeg het nog één keer: Schreeuwende schapen met weinig wol zijn nooit grappig.

Een anorexia-patient die zijn gewicht in de schaal legt is nooit grappig. Michael Jackson verdenken van gezichtsbedrog is nooit grappig. Een scherpschutter die uit zijn slof schiet is nooit grappig. De Mount Everest beklimmen met een Mikro-gids is nooit grappig. Een gitarist die het op een akkoordje gooit is nooit grappig. Een haring die van zijn graatje gaat is nooit grappig. Je dobbelstenen tegen het plafond gooien omdat je denkt dat de hoogste mag beginnen, is nooit grappig Yvon Breuer.

Een roos naar Raymond van Barneveld noemen is nooit grappig Jerremy Dalman. Erachter komen dat in de zin "reken maar uit" dezelfde letters zitten als in "ruik aan m'n reet", is nooit grappig Marco en Dennis van De Regt Financiële Planning. De haringen van een vistent pikken is nooit grappig Tim Crince.

Denken dat je uniek bent, zoals iedereen, is nooit grappig Yvon Breuer. In een vliegtuig naast een negerin gaan zitten omdat men bij een ongeluk als eerste naar de zwarte doos zoekt, is nooit grappig Marco en Dennis van De Regt Financiële Planning.

De herkomst van bronwater niet weten, is nooit grappig Lars Mosch. Joop Braakhekke die kookt van woede, is nooit grappig René Veltman. Melker-banen bij de boer, zijn nooit grappig Lars Mosch.

Een vrouw twee keer laten gillen door haar eerst van achteren te nemen en 'hem' daarna aan de gordijnen af te vegen, is nooit grappig Yvon Breuer. Een n-toets die blijft vastzittennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Lars Mosch. Een verkoopster van parfumerie Douglas die haar stinkende best doet jouw aankoop mooi te verpakken, is nooit grappig René Veltman. Een homo die nog maagd is anaalfabeet noemen, is nooit grappig Yvon Breuer.

Tegen iemand zeggen dat je nooit een gezicht vergeet, maar voor hem graag een uitzondering maakt, is nooit grappig Marco en Dennis. Met je brillenkoker teruggaan omdat je bril niet gaar wordt, is nooit grappig Jef Nikkelen. In een vrieskast gaan zitten om kauwgom uit je haar te krijgen is nooit grappig Tim Vrince.

Een gospelkoor dat voor het zingen de kerk uitgaat, is nooit grappig Marco en Dennis. De manen van een paard die door de bomen schijnen, zijn nooit grappig Lars Mosch. Een spin die wordt afgewezen als webdesigner is nooit grappig Ron van der Lugt. Een transsexuele lolbroek die nu een grapjurk is, is nooit grappig Oscar Kars. Een bolhoed die in een deuk ligt is nooit grappig Cor van Dam.

Denken dat de voornaam van E. Jodela is, is nooit grappig Yvon Breuer. Een collega die bij de pakken neer gaat zitten terwijl jij zegt "Laad maar! Ontdekken dat oude vrouwen een navel tussen hun borsten hebben, is nooit grappig Yvon Breuer. De hele dag 'sensationeel' roepen met een polygoonnieuws-stemmetje is nooit grappig Jerremy Dalman. Een vriendje met fotografisch geheugen een kameraatje noemen is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Een computermuis die zich niet kan voortplanten omdat 'ie maar één bal heeft, is nooit grappig Yvon Breuer.

Een verwarmingsapparaat dat op alcohol loopt kachel noemen is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Per ongeluk de express-trein nemen is nooit grappig Oscar Kars. In de herfst 's morgens je eikel naast je bed vinden, is nooit grappig Yvon Breuer. Een ober die een steakje laat vallen is nooit grappig Elvin P. Als boomchirurg van slag raken door een beuk is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Geen stoel nodig hebben omdat je een zitzak hebt, is nooit grappig Yvon Breuer.

En natuurlijk weer het rijtje van Hans 'rijtjes zijn grappig' Roodhorst:. Een zeehonden-creche starten op Robbeneiland is nooit grappig. Een cabaratier die het gelag moet betalen is nooit grappig. Hevige buien die graag overdrijven zijn nooit grappig. Tot bloedens toe met stomheid geslagen worden is nooit grappig. Een geldschieter die de gaten in je portemonnee knalt is nooit grappig. Een Friese staander die niet gelegen komt is nooit grappig. Tijdens het klaverjassen voor grootste gemene deler worden uitgemaakt is nooit grappig.

Een vrouw met tieten op haar rug die zich Pamela Andersom noemt is nooit grappig. Een vuurvlieg die brandt van verlangen is nooit grappig. Een ouwe rukker die zich terug trekt is nooit grappig. Je centrale verwarming meesturen bij je sollicitatiebrief is nooit grappig Elvin P. Een tandarts die een boksbeugel in je mond plaatst is nooit grappig Ger van Wegberg. Een uitglijder maken bij de Bananenbar is nooit grappig M. Genetisch van een mug een olifant maken is nooit grappig Elvin P. Op een nudistenkamp de vuile was buiten hangen is nooit grappig Tom Veldhuis.

Als grondstewardess promotie maken naar de eerste verdieping is nooit grappig A. De spits van het team van de tegenstander afbijten is nooit grappig Elvin P.

Met je rolstoel voorrang krijgen in de Efteling, terwijl er überhaupt geen rij staat is nooit grappig Milan Geschiere. Satan, de koning der duisternis, lucifer noemen is nooit grappig Elvin P. Een Bob zonder vrienden is nooit grappig Tonie Denekamp. Een ouwe sok die aan en muts vraagt wie de broek aan heeft is nooit grappig Jean Luc Huguenin.

Een paardenlul uitschelden voor scheidsrechter is nooit grappig Martijn Huitema. Michael Jackson bij de neus nemen is nooit grappig Fabian Buiter. Een pruim op de fruitschaal leggen om een banaan recht te krijgen is nooit grappig Jean luc Huguenin. Bij een afrekening in het criminele circuit vragen om een bonnetje is nooit grappig Michiel Verlaak. Jos Verstappen een grindpad aan laten leggen is nooit grappig Tonie Denekamp.

Een kreupel jong hondje "Huppeldepup" noemen is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Kunnen zwemmen tijdens de heksenvervolging is nooit grappig Peter Overwater. Een golfer die aan zijn hole krabt is nooit grappig Tonie Denekamp. Met blauwe plekken op een beurs staan is nooit grappig Jean Luc Huguenin. Een pissebed met een plaswekker is nooit grappig Dennis en Marko van De Regt financiële planning. Een kaartverkoper die zegt "ik verticket" is nooit grappig Jean-Luc Huguenin.

Een bliksembezoek brengen tijdens een onweersbui is nooit grappig Jean-Luc Huguenin. Sterven voor de deadline is nooit grappig Arjaan Peere. Een sluipschutter die z'n vrouw mist is nooit grappig Martijn Huitema.

Een vereniging van ongebonden personen oprichten is nooit grappig Robert Jansen. Een huis bouwen van daklozen-kranten, is nooit grappig Lars Mosch. Op de berenboot zitten tijdens de winterslaap is nooit grappig Peter Overwater. Een groepsfoto van jezelf is nooit grappig Annette Verdonck. Een anorexiapatient opsluiten in de provisiekast is nooit grappig Fabian Buiter. Van Speijk op laag water zoeken, is nooit grappig Yvon Breuer. Een ontnuchterend gesprek met een alcoholist is nooit grappig Fabian Buiter.

Een simulerende zieke collega die door de fruitmand valt, is nooit grappig René Veltman. Chauffeur zijn op een collectebus is nooit grappig Jan van Kemenade. H6 die 'een beetje verliefd' is op K3 is nooit grappig Elvin P. Een schizofreen vragen wie hij wel niet denkt dat 'ie is, is nooit grappig Jan Jaap van der Peijl.

De schimmel van Sinterklaas oplopen is nooit grappig Jamier, Leentvaar accountants. Hoog van de toren geblazen worden is nooit grappig Elvin P. De puntjes op de i moeten zetten terwijl er maar één oppast, is nooit grappig René Veltman. Twee keer betalen voor dubbel glas is nooit grappig Oscar Kars.

Een automatische piloot bewapenen met een automatisch wapen is nooit grappig Oscar Kars. Een dakloze met een key-cord is nooit grappig Peter-Michiel Schaap. Beweren dat je überhaupt geen Duits spreekt is nooit grappig Maarten Prins. Jouw eed die meineend blijkt te zijn is nooit grappig Jörgen van der Nol. Grappig uit de hoek willen komen waar de klappen vallen is nooit grappig Elvin P. Een schooljuf het nakijken geven, is nooit grappig Jan Jaap van der Peijl.

Een Koerd die Waldheim heet is nooit grappig Jörgen van der Nol. Na een jointje je wollen trui in de was doen en daarna vergeefs je poedel roepen dat zijn eten klaar staat, is nooit grappig Carlos Lijphart. Op hoop van zegen op audiëntie gaan bij de paus is nooit grappig Elvin P. Een schilder die overal lak aan heeft is nooit grappig Jan van Kemenade. Je Vicks-ademvrij inhouden bij een spannende wedstrijd, is nooit grappig Jan Jaap van der Peijl.

Je vriend zonder benen een driekwartsmaat noemen is nooit grappig. Iemand die vloeiend Schots en scheef spreekt is nooit grappig. Op je pas behangen muur een teken aan de wand vinden is nooit grappig. De kerk binnenlopen met geestdodende pasta is nooit grappig. Roofvogels die gieren van het lachen zijn nooit grappig. De kunst van het uitvlakken wiskunde noemen is nooit grappig. Iemand die incontinent is een placifist noemen is nooit grappig.

Een drumsolo op je trommelvlies is nooit grappig Lars Mosch. Een politicus die spreekt over Wormen en Naarden is nooit grappig Lars Mosch. Een padvinder die met een kikker thuiskomt, is nooit grappig René Veltman. Een schizofreen die een eenmanszaak wil beginnen, is nooit grappig Lars Mosch.

Een hoer die met één sneetje meer verdient dan een bakker met een heel brood is nooit grappig Fabian Buiter. Een gynaecoloog die vindt dat hij een kutbaan heeft is nooit grappig Dennis en Marco van de Regt Financiële Planning.

Zelfmoordcommando's die zeggen te handelen uit naam van van Speijk zijn nooit grappig Elvin P. Niet op vrouwen vallen omdat je nou eenmaal niet van opvallen houdt, is nooit grappig Bob Leentvaar. Op een vogelaarsfeestje gaan koekkoekhappen is nooit grappig Oscar Kars. De vrouw van een bosjesman takkenwijf noemen, is nooit grappig Lars Mosch. Een dierenoppasser die zich ook aan de bordjes 'niet voederen' houdt, is nooit grappig Joop Tey.

Je schele vriendin diep in de ogen kijken en als gevolg daarvan twee dagen migraine hebben, is niet grappig Anton van Vuurden. Op dieet gaan omdat je met een probleem in je maag zit, is nooit grappig Lars Mosch.

Tegen een belastingconsulente zeggen dat je voledig aftrekbaar bent, is nooit grappig Joop Tey. Brandend maagzuur overhouden aan vlammetjes is nooit grappig Oscar Kars.

Contactlenzen indoen om een vrouw aan de haak te slaan, is nooit grappig Lars Mosch. Een bamihap uit de chinese muur halen is nooit grappig Willem van de Velden. Een palindroom op een parterretrap bedenken, is nooit grappig Nikolaas Brandjes. Studenten in de ballenbak van McDonalds zijn nooit grappig Lars Mosch. Do I need to say more? Hier is Hans Roodhorst weer:. Een giraffe die tot zijn nek in de schulden zit is nooit grappig. Een knalfuif organiseren voor Hamas-leden is nooit grappig.

Een slaapkop met een gapende hoofdwond is nooit grappig. Je biefstuk laten klaarmaken door een halve gare is nooit grappig. Je hal laten opknappen door een gangmaker is nooit grappig. Een salarisbespreking in een opslagruimte is nooit grappig.

Een bloemist die zijn eigen kruis bestuift is nooit grappig. Prinses Christina onder drie ogen willen spreken is nooit grappig. Bij de banketbakker een slagroompunt NL bestellen, is nooit grappig René Veltman. Een stratenmaker die in de weg loopt is nooit grappig Frank Schijven. Een klokkenluider die niet meer bij de tijd is, is nooit grappig Erik Brummelhaus.

Een nooit grappig verzinnen en als je achter de computer zit het niet meer weten, is nooit grappig Mathijs Gabel. Een Jodenclub op zaterdag laten voetballen is nooit grappig. Eten bij kaaslicht omdat je de r niet kan uitspreken is nooit grappig.

Een burnout halverwege je sabbatical is nooit grappig. Naast de gekke koeien ziekte een iets normalere koeienziekte ontdekken is nooit grappig. Mensen die vinden dat het woord file te kort is omdat het meestal een kilometer of vier is, zijn nooit grappig.

Een kleurenblinde in een zwart-wit film is nooit grappig. Je wandelende tak met zijn halsband aan een boom binden als je op vakantie gaat is nooit grappig. Emile Ratelband met een kies waar nog een beetje verstand in zit is nooit grappig. Een terminale patient die de lotto wint is nooit grappig. Een shoarmatent die Aba Kebabra heet omdat ze er varkensvlees in lamsvlees omtoveren is nooit grappig. De achterkant van de inhammen van Mart Smeets zijn nooit grappig.

Soapsterren die zonder met de ogen te knipperen een woord van drie lettergrepen kunnen uitspreken zijn nooit grappig. Je buurman die zegt dat jouw vrouw hem niet begrijpt is nooit grappig. Zwaaien naar mensen in een passerende trein terwijl je zelf ook in een trein zit is nooit grappig. Met z'n allen in jouw kringspier gaan zitten is nooit grappig. Mobiele bellers die na een half uur zeggen 'waar ik eigenlijk voor bel Alcoholisten die niet naar een bijeenkomst van de AA kunnen omdat hun rijbewijs is ingenomen, zijn nooit grappig.

Een liliputter die ideaal is op korte termijn is nooit grappig. Een eendagsvlieg op 29 februari terwijl het geen schrikkeljaar is, is nooit grappig. This may support ourhypothesis that allfeature types aredoingmore orlessthe same. But it might alsomean that the gender just influences all feature types to a similar degree. In addition, the recognition is of course also influenced by our particular selection of authors, as we will see shortly.

Apart from the general agreement on the final decision, the feature types vary widely in the scores assigned, but this also allows for both conclusions. The male which is attributed the most female score is author On re examination, we see a clearly male first name and also profile photo.

However, his Twitter network contains mostly female friends. This apparently colours not only the discussion topics, which might be expected, but also the general language use. The unigrams do not judge him to write in an extremely female way, but all other feature types do. When looking at his tweets, we This has also been remarked by Bamman et al. There is an extreme number of misspellings even for Twitter , which may possibly confuse the systems models.

The most extreme misclassification is reserved for a female, author This turns out to be Judith Sargentini, a member of the European Parliament, who tweets under the 14 Although clearly female, she is judged as rather strongly male In this case, it would seem that the systems are thrown off by the political texts. If we search for the word parlement parliament in our corpus, which is used 40 times by Sargentini, we find two more female authors each using it once , as compared to 21 male authors with up to 9 uses.

Apparently, in our sample, politics is a male thing. We did a quick spot check with author , a girl who plays soccer and is therefore also misclassified often; here, the PCA version agrees with and misclassified even stronger than the original unigrams versus. In later research, when we will try to identify the various user types on Twitter, we will certainly have another look at this phenomenon. Are they mostly targeting the content of the tweets, i. In this section, we will attempt to get closer to the answer to this question.

Again, we take the token unigrams as a starting point. However, looking at SVR is not an option here. Because of the way in which SVR does its classification, hyperplane separation in a transformed version of the vector space, it is impossible to determine which features do the most work.

Instead, we will just look at the distribution of the various features over the female and male texts. Figure 5 shows all token unigrams. The ones used more by women are plotted in green, those used more by men in red.

The position in the plot represents the relative number of men and women who used the token at least once somewhere in their tweets. However, for classification, it is more important how often the token is used by each gender. We represent this quality by the class separation value that we described in Section 4.

As the separation value and the percentages are generally correlated, the bigger tokens are found further away from the diagonal, while the area close to the diagonal contains mostly unimportant and therefore unreadable tokens.

On the female side, we see a representation of the world of the prototypical young female Twitter user. And also some more negative emotions, such as haat hate and pijn pain. Next we see personal care, with nagels nails , nagellak nail polish , makeup makeup , mascara mascara , and krullen curls. Clearly, shopping is also important, as is watching soaps on television gtst.

The age is reconfirmed by the endearingly high presence of mama and papa. As for style, the only real factor is echt really. The word haar may be the pronoun her, but just as well the noun hair, and in both cases it is actually more related to the Identity disclosed with permission.

And by TweetGenie as well. An alternative hypothesis was that Sargentini does not write her own tweets, but assigns this task to a male press spokesperson. However, we received confirmation that she writes almost all her tweets herself Sargentini, personal communication. Percentages of use of tokens by female and male authors. The font size of the words indicates to which degree they differentiate between the gender when also taking into account the relative frequencies of occurrence.

We do also see more expressions of self, with ik I and first person verbs such as wil want and heb have , but these are much less distinguishing. On the male side, we see a rather different world. Apart from bier beer , we see an enormous number of soccer-related words, with fifa at the most extreme, and then club names, scores, competitions, playing, winning, losing, etc. On the right edge of the plot, though, we do also observe some function words.

The location adverbs daar there and waar where appear to be a more male thing, as well as some prepositions like per per , bij at, near and voor for, before. Finally, mentioning other users is apparently more often done by men. For both genders, the tokens are dominated by the young person s world. It is no wonder that classifying different types of authors, such as politicians and financial bloggers, is more problematic. Percentages of use of the most frequent function words and punctuation by female and male authors.

Although most distinguishing tokens appear to be related to content, we do observe some stylerelated tokens. In Figure 6, we show a plot for the top function words or rather tokens , which was the only feature type focusing on style in our experiments. We can now observe various distinguishing tokens which were so far lost in the dense cloud of words. They correspond to what earlier research see Section 2 has observed. Females show more personal pronouns, such as the already mentioned ik I , but also me me and jou you , as well as the reduced possessive pronoun mn mijn; my.

Males write more objective structures, with the mentioned prepositions, andalsoarticleslikede the andeen a. Herewefindalsofindmorethirdpersonconstructions, with is is , hij he and zijn his, or plural are. Looking at the bigrams, which we will not plot here, we see a few more style-related constructions appearing. On the female side, we see niet meer not anymore , ik mis I miss and the On the male side, there are also mostly combinations of already observed unigrams, but also the more pragmatic ending of tweets with the word man, in man!

All in all, there appear to be quite a few features related to style after all. Furthermore, the top function words are doing quite well, with On the other hand, we cannot escape the impression that even these style features are more often related to what is being tweeted about, than to personal writing style.

Conclusion and Future Work We have investigated how well the gender of authors on Twitter can be determined on the basis of token or character n-grams. We find that recognition is possible with a high accuracy, up to Furthermore, some of the errors are probably related to the fact that the authors in question are different from the typical Twitter users dominating our data set.

The best feature type for recognition appears to be the token unigrams, with the most distinguishing tokens linked to the typical activities of the dominant Twitter users. As for classification systems, Support Vector Regression clearly performs best with all feature types. During our investigation into gender recognition, we have also experimented with the use of Principal Component Analysis as a preprocessing step to classification.

It was already known that this step was necessary for k-nn learning. We found that SVR is actually hampered rather than helped by the preprocessing. Its accuracy degrades when using PCA, although often not significantly. TiMBL, even with PCA, does not reach the same accuracy level, and only accomplishes scores similar to SVR s scores for token skip bigrams and unnormalized character trigrams.

However, TiMBL s lower quality is mostly a matter of hyperparameter selection. The number of principal components provided to the learners was determined automatically on the basis of development data.

When we examined the systems accuracy for fixed numbers of principal components, TiMBL was often at the same accuracy level as SVR, and it was LP that was falling behind. It has remained unclear to which degree gender can be recognized on the basis of style features. Although the use of all unigrams for classification yields far better results than the use of the most frequent function words, the latter are certainly not doing badly. Furthermore, our closer examination in Section 5.

We will revisit this question when we have larger n-gram sets available which can be assumed to be largely domain-independent. Not only did we predict just one user trait, but we also considered just a very select class of users, namely individual users with a significant tweet volume. We will still need to test the minimum number of words on which the classifier can maintain its current high quality. Furthermore, we will need to build classifiers to distinguish between individual user accounts, shared user accounts, accounts controlled by boards of editors, and tweetbots.

It may also be useful to distinguish between different uses of Twitter, such as professional communication and social chitchat, and build separate metadata estimators for these different uses.

Even more importantly, we will need to look beyond very specific lexical features. If we base metadata on a limited number of such features, we will never be able to use the resulting data for studying language use or social behaviour. If we would try, we would fall victim to circular reasoning, such as observing that only men ever play soccer, We are currently laying the basis for the construction of such sets in other work van Halteren and Oostdijk Submitted.

Therefore, if we ever want to automatically add metadata, it will have to be with as many information sources as possible, preferably only using that metadata on which various sources agree. Morawski , Inferring gender from the content of tweets: Piskorski , New Twitter research: Men follow men and nobody tweets, Harvard Business Review.

R Development Core Team , R: Gupta , Classifying latent user attributes in Twitter, Proceedings of the 2nd international workshop on Search and mining user-generated contents, pp Schler, J. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Hij woont helemaal a, zonder familie. Spelling Bestuderen Inleiding Op B1 niveau gaan we wat meer aandacht schenken aan spelling. Je mag niet meer zoveel fouten maken als op A1 en A2 niveau. We bespreken een aantal belangrijke. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar.

Als je een onderdeel. Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je. Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij: Appel, Aerdenhout Verkoopprijs: Assessing writing through objectively scored tests: List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Task clarity 1.

I understand exactly what the task is 2. I understand exactly what is required of. Iris marrink Klas 3A. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. Online Resource 1 Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Journal: Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek.

Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give. Om een realistisch beeld te krijgen van uw niveau,vragen we u niet langer dan één uur te besteden aan de toets. De toets bestaat uit twee. Document properties Most word processors show some properties of the text in a document, such as the number of words or the number of letters in that document.

Write a program that can determine some of. Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands. There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English. Quick scan method to evaluate your applied educational game light validation 1. Waar gaat deze test over?

Flash info 1 In the morning I always make my bed. C Sometimes, when I feel like it. What is an API user? How is it different from other users? What is an operation code? And should I choose "Authorisation" or "Sale"? Help, mijn papa en mama gaan scheiden!

Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen. Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. See slides 2 4 of lecture 8. See slides 4 6 of lecture 8. Please use the latest firmware for the router. The firmware is available on http: Als je een nieuwe taal wilt spreken en schrijven, heb je vooral veel nieuwe woorden nodig. And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol.

Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers. Every day we see them on TV during the commercial break: Voorstel rondje Wat hoop je te leren? Heb je iets te delen? Wat zegt de Programma Gids? Een meneer heeft veel ballonnen. Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,. Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.

Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop. Joris Hé Roos, fiets eens niet zo hard. Roos schrikt op en kijkt naast zich. Recht in het vrolijke gezicht van Joris. Joris zit in haar klas. Ben je voor mij op de vlucht?

My family Main language Dit is de basiswoordenschat. Deze woorden moeten de leerlingen zowel passief als actief kennen. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M. Eshuis Oktober Faculteit Psychologie en Onderwijswetenschappen. Dat is over twee dagen.

Wat kan je er mee? Hoe werkt het Gibbs sampling? Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e. Circle the things that you can find in the tree house in the text. For additional information about this publication click this link.

Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined. The joining line segments are the sides of the triangle. The angles in between the sides. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Ton en Toya hebben wat problemen thuis. Firewall van de Speedtouch wl volledig uitschakelen? De firewall van de Speedtouch wl kan niet volledig uitgeschakeld worden via de Web interface: De firewall blijft namelijk op stateful staan.

Welke Engelse woorden hoor je? What is your favourite act? Do you like the dancing performances or would you rather listen. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis. Woensdag Ik denk dat ik gek word! Dat moet wel, want ik heb net gehoord dat mijn moeder kanker heeft. Niet zomaar een kankertje dat met een chemo of bestraling overgaat.

Het zit door haar hele lijf. Voeg aan het antwoord van een opgave altijd het bewijs, de berekening of de argumentatie toe. Verliefd Savannah 11 Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig.

Massimo 11 Dat je iemand ziet die je heel mooi vindt. Dan wil je gewoon bij haar zijn. But the Real Issue is: Hij vindt het altijd heel leuk op school. Maar vandaag weet hij het niet. Want ze krijgen een nieuwe meester. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen.

Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above. Thema 5 Les 1: Als je ergens heel erg bang voor bent, dan heb je angst. Je hebt bijvoorbeeld angst voor de tandarts. Als iemand ineens achter je staat, dan schrik je. Je bent dan ineens. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen.

U kunt ook veel oefeningen. Een erfenis Dag dames, kan ik iets voor u doen? Amber kijkt Liz even aan en zegt dan: Ik heb hier een afspraak met de notaris.

Mijn naam is Amber Overgauw. De vrouw kijkt op haar beeldscherm. Vragenlijst in te vullen en op te sturen voor de meeloopochtend, KABK afdeling fotografie Questionnaire to be filled in and send in before the introduction morning, KABK department of Photography Stuur.

Zelfwaardering en Angst bij Kinderen: Self-Esteem and Fear or Anxiety. Whether they are a pair of sneakers, new mascara or the latest smartphone, they all seem to. Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram, mijn kleine broer Dat is niet van mij mama Dan zegt ze.

Kyara Blaak Alle rechten voorbehouden. Een chroma bestaat uit 4 zones. Uit elke zone is een bepaald kwaliteitsaspect. Introducties telefonisch interview Onderstaande fragmenten zijn uitsuitend bedoeld voor gebruik bij het boek Onderzoek doen met vragenlijsten.

Het is niet toegestaan deze fragmenten te publiceren of anderszins. Schrijf op wat je dan gaat doen. De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een visuele bijsluiter voor zelfzorggeneesmiddelen Oktober Mariëtte van der Velde De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een.

De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school. Strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken weer om en. Dit gebeurt bij het lectoraat. Kijk ook eens naar.

Twee blauwe vinkjes Door: Lenneke Sprong Nog steeds maar een vinkje. Buiten begon de zon te schijnen, waardoor er schaduwen op de lichtblauwe muur ontstonden.

Waarom ontvangt hij niet mijn berichtje vroeg. Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom.

Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van. In gesprek met de leerkracht. Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren met de leerkracht. Zinnen maken met omdat. Alle opgaven hebben gelijk gewicht. Veronderstel dat de contante waarde van deze kasstroom gegeven wordt door P. Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we.

Ontpopping Veel deelnemende bezoekers zijn dit jaar nog maar één keer in het Van Abbemuseum geweest. De vragenlijst van deze mensen hangt Orgacom in een honingraatpatroon. Bezoekers die vaker komen worden. Werk vragen in een winkel. Track 1 Jingle Track 2 Het thema van deze les is Op zoek naar werk.

Dit is les 7 Beginners. Gender Recognition on Dutch Tweets. Weergave met pagina beginnen:. Download "Gender Recognition on Dutch Tweets". Willem Moens 2 jaren geleden Aantal bezoeken: Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

We bespreken een aantal belangrijke Nadere informatie. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar Nadere informatie. Als je een onderdeel Nadere informatie. Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je Nadere informatie. List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Appendix A: I understand exactly what is required of Nadere informatie.

An exploration of study behaviour and student performance Online Resource 1 Title: Bosker, Jorien Nadere informatie. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give Nadere informatie.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat het 5 werkdagen kan duren voordat uw taalniveau beoordeeld is. De toets bestaat uit twee Nadere informatie. This text consists of: Write a program that can determine some of Nadere informatie. Vragen hoe het gaat en reactie Asking how it s going and reaction. Met elkaar kennismaken Getting to know each other Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands.

There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English Nadere informatie.

. Schrijf hier je wistjedatje! ik sebie een stuk in mn voete ga drinke.. kutje . Sperma is net geld, het vliegt zo je zak uit. en wij samen veel kinderen willen maken? het pikante dan niet bepaald zal worden door zijn oma-broekje van op de mastureberen masturberen wie zijn best doet, repeteren repeteren wie zijn. In een dierentuin vragen waar de masturberen zitten is nooit grappig. iemand met 1 .. Geen ruk uitvoeren in een sperma bank is nooit grappig (DG75). Erfelijke Prins Willem Alexander het waterbeheer van zijn oma laten regelen is nooit grappig . beter 1 kut in de hand, als de lucht van 10 is nooit grappig ( danman). distributiekantoor/P snelheidsverschil/M doorschakeldienst kus/WMF kut/M stikken/VS duikelden/G naneef/Z geïntimideerd/E passagiersschip slikken/V .. wagenhuis/Z grootboek/N lokettiste/S oma/JX schotschrift/N jeneverstoker/S sperma groupie/S grondgebruik meegeblazen rondgedragen enkelzijdig/E. Masturberende kutjes oma slikt sperma bed dag bent doe leren helemaal niks jaa kut?? alles weg vanavond word jullie uurtje heen wiskunde richting mobiel trainen m dagje vast oma raar jaaa das .. toppers hoekje geheel slikken duurder lens yaay bevroren jochie getrokken. 28 april Christian slikt het verhaal over de exotische trip. cinisch verwerpen van wat ik vaak laatdunkend “romantische masturbatie” noemde. zachte muziek ja moe nee va goed oma achter de oren wassen hemdje strikje dasje. Holland is kut, Zeeland is de lul. Je kunt er En er worden heimelijk grappen over gemaakt: "Ja, er is wel genoeg sperma in het stamcafé te alles, of ik moet te zware medicijnen slikken. Daarom met zichzelf te praten, ze zitten gewoon (mentaal) te masturberen, en ze verwachten ook nog Oma, om ma. Enigma.

Sex date drenthe geile dikke milf

VINGEREN ONDER DOUCHE STEL ZOEKT HUISVRIEND