Gigolo aangeboden lul komt klaar

gigolo aangeboden lul komt klaar

En zelfs als je een site als Hookers vindt: Misschien is diegene die de recentie schreef wel helemaal jouw type niet en de sekswerker die hij afkraakt juist wel. Kan dat de reden zijn waarom zoveel mensen in jouw onderzoekje hebben aangegeven dat de prostitutie te duur is voor wat je krijgt? Uiteindelijk heb ik toch een dame gevonden die het helemaal is voor mij. Die is elke cent waard, ook al is ze niet goedkoop.

Ik verdien best goed, maar ik kan haar maar zelden ontmoeten. Wat dat aan gaat is goede seks gewoon te duur in relatie tot een normaal inkomen. In ieder geval voor ons mannen. Maar blijkbaar is de markt zo, dus heb ik toch maar ingevuld dat prijs en geleverde dienst met elkaar in overeenstemming zijn. Overigens denk ik dat de meeste mensen in loondienst niet beseffen dat ze hun werkgever tot wel zo'n 5 x zoveel kosten als dat je uiteindelijk aan besteedbaar inkomen overhoudt.

Werkplek, materiaal, allerlei soorten belastingen Zo is het hier in Nederland nu eenmaal. Het heeft mij wel geholpen te beseffen dat ik tegenover de sekswerker de positie had van werkgever.

Dat de prijs dus wel redelijk was. Mits ze zich professioneel gedroeg en niet de kantjes er af liep. Ik kan me voorstellen dat je door je werk voldoende gewone seks hebt en daar dus niet meer zo op zit te wachten in je privé-leven. Ik ben blij voor je dat je uiteindelijk toch iemand gevonden hebt die ook jouw behoefte kan vervullen.

Dit vind ik nou leuk, Zondares. Je bent een vrouw naar mijn hart! Wat een verademing dat er ook vrouwen zijn die van seks kunnen genieten op een stoere, mannelijke manier.

Pure, lichamelijke geilheid, seks die is ontdaan van de ballast van liefde. Wat gaaf dat jijzelf wel eens een gigolo laat komen. Als hoerenloper snap ik dat heel goed, want iemand die voor zijn beroep sekst is toch vaak beter in bed. Ik moest lachen om jouw opmerking dat je nog eens extra met je kut kneep toen je zag dat jouw gigolo er moeite mee had dat hij met een VROUW lag te wippen.

Maar je hebt gelijk, hoor. De betalende partij heeft nu eenmaal z'n voorrechten. Dat maakt seks met een prostituee voor mij ook extra lekker! Beste Zondares, Ik lees je stukjes altijd trouw en met veel plezier. Reacties plaats ik eigenlijk nooit, maar nu wel. Je lijkt me een slim en goed persoon, maar het moet me van het hart dat je werkwoordvervoegingen echt abominabel zijn. Je gebruikt d's, t's en dt's willekeurig.

Je schreef ooit dat je dat niet belangrijk vindt maar wellicht kun je rekening houden met de lezers die dat wél vinden? Dit is bedoeld als opbouwende feedback en ik hoop dat je dat ook zo opvat.

Met vriendelijke groet, Mark. Mark, realiseer je wel dat ze aan een grote Kan me goed voorstellen dat d's en t's een stuk lastiger worden. Flauw grapje natuurlijk, blijven leuk te lezen stukjens! Mark, kom op man, ondanks je beleefde woorden komt het lichtelijk aanmatigend over wat je schrijft.

Wordt de boodschap zoveel beter als die d en t's goed staan? Taal heeft als primaire functie communicatie, het is geen wedstrijd grammaticaal verpissen. Zondares, je geeft die jongen voordat hij de deur uitgaat toch wel wat te eten? Iets van druivensuiker of een stukje rooddoorbakken rundvlees? Zeg, je zei dat W vaker gigolo's huurde, maar W had toch altijd gewoon een relatie? Die moet er wel pap van lusten, eerst weken met een klant op stap, dan thuis nog een vriend die op haar wacht en in de tussentijd nog eens een gigolo?

Geen wonder dat ze dit werk doet. Anoniem van 6 juni Ik mis je maandagstukje! Hebben je klanten je zo suf gebeukt dat je geen fut meer hebt voor een nieuw stukje? Nou ja, morgen is dinsdag, we moeten allemaal weer aan het werk Het is niet sadistisch bedoelt hoor, maar dit soort stukjes vind ik dus wel het leukst.

Waarin je een kijkje geeft voorbij de peeskamer. Zonde voor die arme homo, die twee uur werd afgebeuld door een professionelle. En lullig voor alle hetero gigolo's die dit stukje meelezen en graag bij je langs zouden willen komen voor sex-zonder-romantiek.

Leuk om het zo eens langs de andere kant te bekijken. Mark, heeft wel een beetje gelijk want het leest makkelijker als een tekst in correct Nederlands geschreven is. Kan ik het telefoonnummer krijgen van die gigolo bink, ik vind nl ook niks bizonders, ;- sacraoema hotmail. Ik vind het apart dat de mannen hier op kijken dat een vrouw ook gewoon eens lekker genomen wil worden.

Het is ook maar net wat je uitlokt bij de meeste vrouwen denk ik. Toen ik nog groen was vond ik het niks dat ruwe gedoe. Maar nu ik een aantal keer echt stevig ben aangepakt in bed op een geile manier, wil ik eigenlijk niks anders meer! Ik, als vrouw, dacht dat mannen alleen maar aan neuken dachten, maar er zitten dus ook nog een aantal taal-fuckers tussen. Het verhaal is leuk en het doet mij er weer even goed aan herinneren dat ik enorme behoefte heb om ook weer eens een keer flink geneukdt te worden zo goed?

Dag dames en herren ik ben een man van 31 en hou van sex dus ik heb het me werk gemaakt. Gigolo, je hebt er helemaal niets van begrepen.

Waar zijn je website en je foto's? Enige aanvullende informatie zou wel fijn zijn voor de dames. Dit is redelijk kansloos Hee Zondares, lache man, respect voor je dat je zo met dit om kan gaan. Ik ben een man van 27, en ik doe dit werk ook, ik ben zeer ervaren, en ik kan jouw misschien wel wat leren, geintje.

Zondaresje, geef me ff je 06, en dan maak ik je mn princess, je weet niet wat je gebeurd. Ha Zondares, Wat een geweldig stuk, ik vind eigenlijk alles leuk wat je schrijft. Die debiele reacties eigenlijk ook, behalve de haatdragende dan, ik begrijp echt niet dat mensen zulke dingen kunnen schrijven. Ik ben ook weleens op zoek gegaan naar een gigolo en nu ik jouw stuk lees, begrijp ik waarom het me dan toch niets lijkt.

Toch lijkt het me een keer leuk voor de ervaring. Nogmaals, echt, ik zit nu al uren op je blog, dit is ware ontspanning voor me. Trek je trouwens niets aan van de d's en de t's want zelfs universitair geschoolde mensen doen dat fout. Beste Zondares, "heb ik toen even goed geknepen met mijn kut": Daar word ik nou beregeil van.

Het suggereert dat je denkt dat je zo hard kan knijpen dat de man het niet uithoud. Je bent een uitzondering! Geef es je telefoonnummer of zoek me op deze website text ik heb daar oproep geplaatst. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn.

Betaalde seks word vooral door vrouwen voor mannen gedaan. Mannen voor mannen heb je ook wel. De meeste klanten zijn nou eenmaal mannen. Ik denk dat dat komt, omdat mannen meer seks scheiden van alle dingen die vrouwen ermee verbinden. Mannen hebben vaker seks voor de seks, vrouwen doen dat minder, en pas als ze veel meer ervaring hebben.

De meeste komen er helemaal nooit aan toe. Vrouwen kunnen heel makkelijk een man regelen als ze gewoon willen neuken. Er zijn altijd wel gewillige exen, of gewoon kennissen of mannen in de kroeg. Een man is heel makkelijk te verleiden om even te seksen.

Vrouwen moeten een beetje schuw zijn, want dat word van je verwacht. Mannen willen juist niet laten zien dat ze niet durven. Een man uit de kroeg heb je zo in je bed. Als je die kwaliteit genoeg vind, hoef je dus ook niemand in te huren. Als ik dat genoeg vond, had ik er wel genoeg aan als zo'n man bij me langskomt terwijl hij me betaald. Dan doen ze namelijk meer hun best, dan als je ze versierd. Daar ga ik niet meer voor, ik zoek wel wat heftigers.

Ik heb natuurlijk allang naar het aanbod gigolo's gekeken, maar dat durfde ik niet. Ik weet dat het raar klinkt, vanuit mijn positie, maar ik wist niet hoe ik het aan moest pakken. Ik was bang dat ik het achteraf doodzonde van het geld zou vinden. Ik hou altijd een rotgevoel over aan een miskoop. W heeft vaker gigolo's gehuurd, en die vind ze een uitkomst, maar er zijn er volgens haar niet veel die het kunnen.

Zij is erg ontevreden over de markt van gigolo's. We hebben het erover gehad een gigolo-bedrijf op te richten, maar zij denkt dat ze niet genoeg goede mannen kan vinden daarvoor. W heeft een hele donkere kijk op de kwaliteit van mannen die het werk doen. Ik kon op die sites ook maar in een paar gevallen genoeg informatie over een man vinden. Meestal is het een korte advertentie waarin je te horen krijgt dat hij een gigolo is, en dat hij met wederzijds respect en rustig aan je gaat verwennen.

Dan ben ik al afgeknapt. Je kan dan niet shoppen, je ziet hem niet op een foto, en je weet niks over hem. Als ik een gigolo wil vinden, wil ik kunnen shoppen met een wijntje achter de PC. Dat betekent plaatjes en sappige details.

De verhaaltjes zijn natuurlijk nooit echt, maar ik kan zien wat voor illusie je dan verkoopt. En je kan maar beter eerlijk zijn met je foto's èn je maat. Er zijn er wel een paar die dan beter adverteren, maar zelfs daar staat de maat van zijn lul vaak niet eens bij.

Dat is wel een hele belangrijke. Bovendien zijn er bij de professional gigolo's vooral homo's en bi's, en weet je niet of ze het wel met vrouwen kunnen. Het gigolo-wereldje is veel minder open dan de vrouwen-prostitutie. Het gaat vooral via gesloten homo-groepen. Je moet dus een beetje weten waar je moet zijn. Voor de mannen is er ook geen Hookers, bijvoorbeeld. Het was een magistraal gezicht om haar wijd openstaande kut te zien tussen die geile nylonkousen! Ze trok me naar beneden tussen die nylonbenen.

Haar schaamlippen glansden van het kutgeil. Ze droop gewoon uit haar kut! Ze greep naar mijn stijve lul en wreef die over haar schaamlippen, voordat ze hem naar haar kut stuurde. En voordat ze het wist stootte ik mijn lul haar drijfnatte kut in.

Terwijl ik gromde van wellust voelde ik mijn eikel tegen het achterste van haar kut stoten en begon ze te gillen van de pijn en opwinding! Haar hoofd ging van links naar rechts, ze hijgde met haar mond wijd open, met trillende neusvleugels.

Haar lijf kromde zich onder mijn genadeloze stoten in haar kut, terwijl haar lange nagels wreed in mijn billen drongen om me te dwingen haar nog dieper te neuken. Ik was niet helemaal zonder ervaring maar dit was voor mij een echte openbaring!

Ik had nooit geweten dat een vrouw zo geil kon zijn, zo onbeheerst, en dat ze er op zo’n manier van kon genieten. Het zorgde er voor dat ik steeds wilder in haar kut stootte. Ze was zo wild dat ik het niet lang kon tegenhouden.

Mijn keiharde lul kwam in haar kut tot ontploffing, ik knalde straal na straal sperma naar binnen, terwijl ze onder me lag te schreeuwen van genot. Toen ik niet meer kon zakte ik hijgend op haar lijf.

Mijn lul die nog steeds stijf was bleef in haar kut zitten terwijl ik haar vol passie tongde. Haar handen zwierven over mijn rug, liefkoosden mijn billen, trokken mijn aars open. Ik voelde een strelende vinger over mijn aars gaan, die nog nooit zo verwend was. Mijn kont opende zich voor de vochtige liefkozing. Twee vingers drongen mijn maagdelijke kont in en pompten als een lul in en uit.

De vibraties kwamen tot aan mijn stijve lul, en die zorgden ervoor dat mijn lul in no time weer keihard werd. Oh, wat wist ze goed hoe ze een man moest verwennen! Ik neukte haar opnieuw. Ze liet haar vingers uit mijn kont glijden en ze strekte haar nylonbenen om ze daarna om mijn middel te klemmen.

Door deze nieuwe houding drong mijn lul nog dieper in haar kut. Ze spartelde onder het stoten van mijn lul. Ze stamelde en brabbelde onsamenhangende woordjes, terwijl ze keer op keer klaar kwam. Toen ik merkte dat ze zich ontspande vertraagde ik het tempo. Ik wist dat nog lang niet voorbij was! Ze draaide me op mijn rug zonder dat mijn lul uit haar kut kon glijden. Daarna begon ze op en neer te wippen, waarbij ze elke keer mijn lul tot aan mijn eikel uit haar kut liet glippen.

Haar kletsnatte kut was net als een hand die mijn lul vast hield en masseerde, me even losliet om me dan weer naar binnen te trekken. Ik hield het niet meer, maar ze wilde me nog niet laten klaarkomen. Na een paar minuten liet ze mijn lul uit haar kut glijden. Haar kut droop letterlijk van mijn sperma en haar kutvocht. Ze legde haar hoofd op mijn buik en begon met mijn lul te spelen. Hij glanst, hij brandt, hij rilt van opwinding! Oh, wat ben ik heerlijk klaargekomen, mijn kut gloeit er nog van!

Ik ben gek op die ballen van je met dat heerlijke sperma! Ik wil je pijpen tot je in mijn mond klaarkomt, want ik wil alles opdrinken! Je zult klaarkomen zoals je nog nooit bent klaargekomen! Het was niet de eerste keer dat ik gepijpt was, maar dit was niet te vergelijken! Ze zoog en likte vol genot, ze gebruikte haar rode lippen, haar tong, haar mond en zelfs haar lippen!

Ik was in de zevende hemel en vond het jammer dat ik een paar tellen later in haar mond klaarkwam. Ze liet mijn lul uit haar mond glijden en ging op haar rug liggen. Ze spreidde haar benen en duwde haar kut uitnodigend naar boven. Het was voor mij de eerste keer dat ik een kut aangeboden kreeg, een kut die gewoon droop van mijn sperma en haar kutgeil.

Ik had geen enkele haast, ik wilde alles ontdekken en verkennen. Ze nam me mijn gebrek aan ervaring niet kwalijk, ze geilde er op dat ik haar zo intens bekeek. Ze vertelde zonder enige vorm van schaamte, wat ik moest doen, waar ze van hield.

Ze vingerde zich zelfs terwijl ik mocht toekijken, om te laten zien hoe gevoelig haar klit was. Toen ze zich eindelijk totaal liet gaan en in mijn mond klaarkwam, ontdekte ik dat haar kutsap heerlijk was! Twee uur lang hebben we met elkaar gevrijd en geneukt. Het was mijn eerste kennismaking met een heerlijke vrouw.

Voor de buitenwereld een deftige en keurige vrouw, maar in huis een echt hoerig type. En dat niet alleen, ze was onverzadigbaar, gewoon gek op seks. Maar ik had haar totaal bevredigd! Toen ik s ’avonds thuiskwam vond ik in mijn jasje een envelop met een voor mij behoorlijk hoog bedrag. Er zat een briefje bij; “dank voor je bewezen diensten. Voor mijn zoon zal ik op zoek gaan naar een nieuwe leraar, want jij hebt andere talenten.

Ik begon te twijfelen omdat ze me betaald had voor iets wat ik ook zonder geld heel graag had gedaan. Ik was er altijd van overtuigd geweest dat je toch zeker verliefd op iemand moest zijn om zoiets te doen.

Er moest toch wel iets zijn, hierdoor ontdekte ik dat er een groot verschil zat tussen verliefd zijn en seks hebben, je kon beide heel goed los van elkaar hebben.

En waarom zou ik het niet aannemen? Ik wist van mezelf dat ik niet lelijk was, ik heb een goed gebouwd lijf en een behoorlijk grote lul. Ik dacht; als een vrouw graag wil betalen voor het genot dat ik haar geef, waarom dan niet? Ik bedacht dat ik ze zelfs een goede dienst zou bewijzen door hen te geven wat ze van hun eigen man niet, of niet meer kregen. Vrouwen die droomden van een vette neukpartij met een goed gebouwde jongeman.

Ik bleef Claudia dus ontmoeten en vertelde haar zelfs over mijn gedachten. Ze was totaal niet geschokt door wat ik haar vertelde. Integendeel, ze stelde voor dat ze mij in contact zou brengen met een paar vriendinnen van haar, op voorwaarde dat ik uiterst discreet zou zijn. En dat was nog niet alles, ze heeft me eigenhandig alles geleerd om elke vrouw optimaal te laten genieten. Ze heeft me geleerd een vrouw geil te maken en te bevredigen, haar gevoelige plekjes te vinden, het klaarkomen uit te stellen om haar daarna dubbel zo heftig te laten klaarkomen.

Ze heeft me geleerd teder en brutaal te zijn, en orale of anale seks hebben geen geheimen meer voor mij. Claudia, onverzadigbaar als ze is, heeft me laten zien hoe je een vrouw steeds verder kan laten zien hoe ze haar geilheid kan ontdekken, zelfs de meest geheime wensen.

Teveel mannen gebruiken het lijf van een vrouw voor hun eigen plezier, als zij maar klaarkomen. Ik doe dat juist niet ik koester de wellust en de wensen van mijn partners en maak hen gelukkig, voor ook ik uiteindelijk klaarkom. Ik heb er ook aanleg voor, want ik kan mijn lul heel snel en heel lang keihard houden, zonder meteen klaar te komen. Toen Claudia me vroeg of ik zelf nog wensen had, koste het me weinig moeite om te zeggen wat ik zelf fijn vond. Ik zei; “ik herinner me de eerste keer dat ik je mocht neuken nog heel goed.

Je zag er in mijn ogen uit als de natte droom van elke man. Een beetje onzeker antwoordde ik; “nou, je had een doorzichtig jurkje aan, en daaronder had je een paar nylonkousen en die waanzinnig geile naaldhakken. Dat alleen al was voor mij bijna genoeg om klaar te komen. Jochie toch, dan beloof ik ja dat al mijn vriendinnen heel graag aan jou wensen willen voldoen, als jij hen kunt geven wat je mij nu al zo vaak hebt gegeven.

Een week later kreeg ik een berichtje van Claudia. Ze wilde me aan een goede vriendin voorstellen. Toen ik volgens afspraak bij haar thuis kwam liet ze me binnen en stelde ze me voor aan Isabelle, een absoluut stuk van vijfentwintig jaar, met een goddelijk mooi lijf.

Claudia keek naar me om te zien hoe ik reageerde. Met een lach op haar gezicht vroeg ze; “En, ziet ze er uit zoals je graag wilde? Ze had een korte, felrode leren rok aan waarvan de zoo, ruim boven haar knieën ophield.

Daarop droeg ze een strak zwart truitje zonder mouwen en met een colletje, waar haar gebruinde armen uitstaken. Wat ze eronder droeg kon ik nog niet zien, maar wat wel duidelijk zichtbaar was, waren de harde tepels van haar borsten die bijna door het truitje prikten. Ze had huidkleurige nylonkousen aangetrokken die, toen ze zich een keertje omdraaide voorzien waren van een donkere naad. Haar voeten staken in een paar zwarte lak pumps met een zilverkleurige naaldhak.

Ze zag me kijken en vroeg met een diepe hese stem; “en, bevalt het je wat je ziet? Met een volle lach zei ze; “nou, dan heb ik het advies van Claudia goed opgevolgd. Heel even voelde ik het topje van haar tong over mijn lippen, maar net toen ik daar op wilde reageren trok ze zich terug. Niet alleen Isabelle zag er geweldig uit, ook Claudia had veel werk aan haar uiterlijk besteed.

Ook nu had ze een heel kort doorzichtig jurkje aangetrokken, een zwart jurkje dat de boord van haar grijze nylonkousen amber bedekte. Het was zo kort dat, wanneer ze haar armen omhoog zou doen ook de jarretelles tevoorschijn zouden komen. Duidelijk was te zien dat ze geen BH droeg, want de donkere tepels drukten door de stof heen. Aan haar voeten een paar zwarte lak pumps.

Claudia op haar beurt nam ons bij de hand en achter haar aan liepen we de kamer in. Claudia zei dat ze eerst een paar drankjes in wilde schenken, en liep zonder op antwoord te wachten naar de keuken. We keken elkaar nog een beetje onwennig aan, per slot van rekening kenden we elkaar nog niet, maar Claudia kwam de kamer al weer binnen lopen met een blad met glazen in haar hand. Ik heb haar dus ook verteld wat wij met elkaar hebben, en hoe dat allemaal is gegaan. Ik kreeg heel snel inde gaten dat de beide vrouwen niet alleen hel goede vriendinnen van elkaar waren, maar dat ze veel meer waren dan dat.

Terwijl we met elkaar spraken zag ik dat de handen van Isabelle continue bezig waren met Claudia. Ze streelde over haar benen, haar haar, haar rug. Het was heel teder maar voor mij had het een behoorlijke erotische lading. Ik had nog nooit twee vrouwen zien vrijen.

Claudia genoot duidelijk van de aandacht van Isabelle. Zij op haar beurt deed op een gegeven moment hetzelfde bij Isabelle. En ik was nog steeds toeschouwer bij dit heerlijke spel. Ik genoot met volle teugen, en voelde dat mijn lul ook genoot want die was inmiddels kei- en keihard geworden.

...

Dat de prijs dus wel redelijk was. Mits ze zich professioneel gedroeg en niet de kantjes er af liep. Ik kan me voorstellen dat je door je werk voldoende gewone seks hebt en daar dus niet meer zo op zit te wachten in je privé-leven.

Ik ben blij voor je dat je uiteindelijk toch iemand gevonden hebt die ook jouw behoefte kan vervullen. Dit vind ik nou leuk, Zondares. Je bent een vrouw naar mijn hart! Wat een verademing dat er ook vrouwen zijn die van seks kunnen genieten op een stoere, mannelijke manier. Pure, lichamelijke geilheid, seks die is ontdaan van de ballast van liefde.

Wat gaaf dat jijzelf wel eens een gigolo laat komen. Als hoerenloper snap ik dat heel goed, want iemand die voor zijn beroep sekst is toch vaak beter in bed. Ik moest lachen om jouw opmerking dat je nog eens extra met je kut kneep toen je zag dat jouw gigolo er moeite mee had dat hij met een VROUW lag te wippen.

Maar je hebt gelijk, hoor. De betalende partij heeft nu eenmaal z'n voorrechten. Dat maakt seks met een prostituee voor mij ook extra lekker! Beste Zondares, Ik lees je stukjes altijd trouw en met veel plezier. Reacties plaats ik eigenlijk nooit, maar nu wel. Je lijkt me een slim en goed persoon, maar het moet me van het hart dat je werkwoordvervoegingen echt abominabel zijn. Je gebruikt d's, t's en dt's willekeurig.

Je schreef ooit dat je dat niet belangrijk vindt maar wellicht kun je rekening houden met de lezers die dat wél vinden? Dit is bedoeld als opbouwende feedback en ik hoop dat je dat ook zo opvat. Met vriendelijke groet, Mark. Mark, realiseer je wel dat ze aan een grote Kan me goed voorstellen dat d's en t's een stuk lastiger worden.

Flauw grapje natuurlijk, blijven leuk te lezen stukjens! Mark, kom op man, ondanks je beleefde woorden komt het lichtelijk aanmatigend over wat je schrijft. Wordt de boodschap zoveel beter als die d en t's goed staan? Taal heeft als primaire functie communicatie, het is geen wedstrijd grammaticaal verpissen. Zondares, je geeft die jongen voordat hij de deur uitgaat toch wel wat te eten?

Iets van druivensuiker of een stukje rooddoorbakken rundvlees? Zeg, je zei dat W vaker gigolo's huurde, maar W had toch altijd gewoon een relatie? Die moet er wel pap van lusten, eerst weken met een klant op stap, dan thuis nog een vriend die op haar wacht en in de tussentijd nog eens een gigolo? Geen wonder dat ze dit werk doet. Anoniem van 6 juni Ik mis je maandagstukje! Hebben je klanten je zo suf gebeukt dat je geen fut meer hebt voor een nieuw stukje?

Nou ja, morgen is dinsdag, we moeten allemaal weer aan het werk Het is niet sadistisch bedoelt hoor, maar dit soort stukjes vind ik dus wel het leukst.

Waarin je een kijkje geeft voorbij de peeskamer. Zonde voor die arme homo, die twee uur werd afgebeuld door een professionelle. En lullig voor alle hetero gigolo's die dit stukje meelezen en graag bij je langs zouden willen komen voor sex-zonder-romantiek. Leuk om het zo eens langs de andere kant te bekijken.

Mark, heeft wel een beetje gelijk want het leest makkelijker als een tekst in correct Nederlands geschreven is. Kan ik het telefoonnummer krijgen van die gigolo bink, ik vind nl ook niks bizonders, ;- sacraoema hotmail.

Ik vind het apart dat de mannen hier op kijken dat een vrouw ook gewoon eens lekker genomen wil worden. Het is ook maar net wat je uitlokt bij de meeste vrouwen denk ik. Toen ik nog groen was vond ik het niks dat ruwe gedoe. Maar nu ik een aantal keer echt stevig ben aangepakt in bed op een geile manier, wil ik eigenlijk niks anders meer!

Ik, als vrouw, dacht dat mannen alleen maar aan neuken dachten, maar er zitten dus ook nog een aantal taal-fuckers tussen. Het verhaal is leuk en het doet mij er weer even goed aan herinneren dat ik enorme behoefte heb om ook weer eens een keer flink geneukdt te worden zo goed?

Dag dames en herren ik ben een man van 31 en hou van sex dus ik heb het me werk gemaakt. Gigolo, je hebt er helemaal niets van begrepen.

Waar zijn je website en je foto's? Enige aanvullende informatie zou wel fijn zijn voor de dames. Dit is redelijk kansloos Hee Zondares, lache man, respect voor je dat je zo met dit om kan gaan. Ik ben een man van 27, en ik doe dit werk ook, ik ben zeer ervaren, en ik kan jouw misschien wel wat leren, geintje.

Zondaresje, geef me ff je 06, en dan maak ik je mn princess, je weet niet wat je gebeurd. Ha Zondares, Wat een geweldig stuk, ik vind eigenlijk alles leuk wat je schrijft. Die debiele reacties eigenlijk ook, behalve de haatdragende dan, ik begrijp echt niet dat mensen zulke dingen kunnen schrijven. Ik ben ook weleens op zoek gegaan naar een gigolo en nu ik jouw stuk lees, begrijp ik waarom het me dan toch niets lijkt.

Toch lijkt het me een keer leuk voor de ervaring. Nogmaals, echt, ik zit nu al uren op je blog, dit is ware ontspanning voor me. Trek je trouwens niets aan van de d's en de t's want zelfs universitair geschoolde mensen doen dat fout.

Beste Zondares, "heb ik toen even goed geknepen met mijn kut": Daar word ik nou beregeil van. Het suggereert dat je denkt dat je zo hard kan knijpen dat de man het niet uithoud.

Je bent een uitzondering! Geef es je telefoonnummer of zoek me op deze website text ik heb daar oproep geplaatst. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Betaalde seks word vooral door vrouwen voor mannen gedaan. Mannen voor mannen heb je ook wel. De meeste klanten zijn nou eenmaal mannen. Ik denk dat dat komt, omdat mannen meer seks scheiden van alle dingen die vrouwen ermee verbinden. Mannen hebben vaker seks voor de seks, vrouwen doen dat minder, en pas als ze veel meer ervaring hebben.

De meeste komen er helemaal nooit aan toe. Vrouwen kunnen heel makkelijk een man regelen als ze gewoon willen neuken. Er zijn altijd wel gewillige exen, of gewoon kennissen of mannen in de kroeg. Een man is heel makkelijk te verleiden om even te seksen. Vrouwen moeten een beetje schuw zijn, want dat word van je verwacht. Mannen willen juist niet laten zien dat ze niet durven. Een man uit de kroeg heb je zo in je bed. Als je die kwaliteit genoeg vind, hoef je dus ook niemand in te huren.

Als ik dat genoeg vond, had ik er wel genoeg aan als zo'n man bij me langskomt terwijl hij me betaald. Dan doen ze namelijk meer hun best, dan als je ze versierd. Daar ga ik niet meer voor, ik zoek wel wat heftigers.

Ik heb natuurlijk allang naar het aanbod gigolo's gekeken, maar dat durfde ik niet. Ik weet dat het raar klinkt, vanuit mijn positie, maar ik wist niet hoe ik het aan moest pakken. Ik was bang dat ik het achteraf doodzonde van het geld zou vinden. Ik hou altijd een rotgevoel over aan een miskoop. W heeft vaker gigolo's gehuurd, en die vind ze een uitkomst, maar er zijn er volgens haar niet veel die het kunnen.

Zij is erg ontevreden over de markt van gigolo's. We hebben het erover gehad een gigolo-bedrijf op te richten, maar zij denkt dat ze niet genoeg goede mannen kan vinden daarvoor. W heeft een hele donkere kijk op de kwaliteit van mannen die het werk doen. Ik kon op die sites ook maar in een paar gevallen genoeg informatie over een man vinden. Meestal is het een korte advertentie waarin je te horen krijgt dat hij een gigolo is, en dat hij met wederzijds respect en rustig aan je gaat verwennen.

Dan ben ik al afgeknapt. Je kan dan niet shoppen, je ziet hem niet op een foto, en je weet niks over hem. Als ik een gigolo wil vinden, wil ik kunnen shoppen met een wijntje achter de PC. Dat betekent plaatjes en sappige details. De verhaaltjes zijn natuurlijk nooit echt, maar ik kan zien wat voor illusie je dan verkoopt. En je kan maar beter eerlijk zijn met je foto's èn je maat. Er zijn er wel een paar die dan beter adverteren, maar zelfs daar staat de maat van zijn lul vaak niet eens bij.

Dat is wel een hele belangrijke. Bovendien zijn er bij de professional gigolo's vooral homo's en bi's, en weet je niet of ze het wel met vrouwen kunnen. Het gigolo-wereldje is veel minder open dan de vrouwen-prostitutie. Het gaat vooral via gesloten homo-groepen. Je moet dus een beetje weten waar je moet zijn. Voor de mannen is er ook geen Hookers, bijvoorbeeld. Ik zoek bij een gigolo een lekkere jongen, zolang hij maar aantrekkelijk is maakt de leeftijd me helemaal niet uit. Hij moet een echte goeie lul hebben, dus groot, strak, hard en dik, zonder foutjes.

Hij moet potent zijn, en schoon, dus geen ziektes hebben. Het belangrijkste is, dat hij een beetje gaat presteren. Ik wil geen romantische avond met verleiding en een sensuele massage. Ik zoek een man die me goed gaat uitwonen. Dat is nog best wel lastig. Gigolo's zijn relatief goedkoop, maar je krijgt echt geen waar voor je geld.

Er word gesjoemeld met foto's, en van de lengte die ze opgeven van hun lul kan je zo vijf centimeter aftrekken. Dat is zelfs met de duurdere jongens van een groot buro zo. Stuk voor stuk kunnen ze het ook gewoon niet. Soms doen ze wel hun best, maar hebben ze het gewoon niet in zich. Andere willen alleen maar hun routine doen, en dan komt er natuurlijk al niets van.

Ze spartelde onder het stoten van mijn lul. Ze stamelde en brabbelde onsamenhangende woordjes, terwijl ze keer op keer klaar kwam. Toen ik merkte dat ze zich ontspande vertraagde ik het tempo.

Ik wist dat nog lang niet voorbij was! Ze draaide me op mijn rug zonder dat mijn lul uit haar kut kon glijden. Daarna begon ze op en neer te wippen, waarbij ze elke keer mijn lul tot aan mijn eikel uit haar kut liet glippen.

Haar kletsnatte kut was net als een hand die mijn lul vast hield en masseerde, me even losliet om me dan weer naar binnen te trekken. Ik hield het niet meer, maar ze wilde me nog niet laten klaarkomen. Na een paar minuten liet ze mijn lul uit haar kut glijden. Haar kut droop letterlijk van mijn sperma en haar kutvocht.

Ze legde haar hoofd op mijn buik en begon met mijn lul te spelen. Hij glanst, hij brandt, hij rilt van opwinding! Oh, wat ben ik heerlijk klaargekomen, mijn kut gloeit er nog van! Ik ben gek op die ballen van je met dat heerlijke sperma! Ik wil je pijpen tot je in mijn mond klaarkomt, want ik wil alles opdrinken! Je zult klaarkomen zoals je nog nooit bent klaargekomen! Het was niet de eerste keer dat ik gepijpt was, maar dit was niet te vergelijken!

Ze zoog en likte vol genot, ze gebruikte haar rode lippen, haar tong, haar mond en zelfs haar lippen! Ik was in de zevende hemel en vond het jammer dat ik een paar tellen later in haar mond klaarkwam. Ze liet mijn lul uit haar mond glijden en ging op haar rug liggen. Ze spreidde haar benen en duwde haar kut uitnodigend naar boven. Het was voor mij de eerste keer dat ik een kut aangeboden kreeg, een kut die gewoon droop van mijn sperma en haar kutgeil.

Ik had geen enkele haast, ik wilde alles ontdekken en verkennen. Ze nam me mijn gebrek aan ervaring niet kwalijk, ze geilde er op dat ik haar zo intens bekeek. Ze vertelde zonder enige vorm van schaamte, wat ik moest doen, waar ze van hield. Ze vingerde zich zelfs terwijl ik mocht toekijken, om te laten zien hoe gevoelig haar klit was. Toen ze zich eindelijk totaal liet gaan en in mijn mond klaarkwam, ontdekte ik dat haar kutsap heerlijk was!

Twee uur lang hebben we met elkaar gevrijd en geneukt. Het was mijn eerste kennismaking met een heerlijke vrouw. Voor de buitenwereld een deftige en keurige vrouw, maar in huis een echt hoerig type. En dat niet alleen, ze was onverzadigbaar, gewoon gek op seks. Maar ik had haar totaal bevredigd! Toen ik s ’avonds thuiskwam vond ik in mijn jasje een envelop met een voor mij behoorlijk hoog bedrag. Er zat een briefje bij; “dank voor je bewezen diensten. Voor mijn zoon zal ik op zoek gaan naar een nieuwe leraar, want jij hebt andere talenten.

Ik begon te twijfelen omdat ze me betaald had voor iets wat ik ook zonder geld heel graag had gedaan. Ik was er altijd van overtuigd geweest dat je toch zeker verliefd op iemand moest zijn om zoiets te doen. Er moest toch wel iets zijn, hierdoor ontdekte ik dat er een groot verschil zat tussen verliefd zijn en seks hebben, je kon beide heel goed los van elkaar hebben. En waarom zou ik het niet aannemen? Ik wist van mezelf dat ik niet lelijk was, ik heb een goed gebouwd lijf en een behoorlijk grote lul.

Ik dacht; als een vrouw graag wil betalen voor het genot dat ik haar geef, waarom dan niet? Ik bedacht dat ik ze zelfs een goede dienst zou bewijzen door hen te geven wat ze van hun eigen man niet, of niet meer kregen. Vrouwen die droomden van een vette neukpartij met een goed gebouwde jongeman. Ik bleef Claudia dus ontmoeten en vertelde haar zelfs over mijn gedachten. Ze was totaal niet geschokt door wat ik haar vertelde.

Integendeel, ze stelde voor dat ze mij in contact zou brengen met een paar vriendinnen van haar, op voorwaarde dat ik uiterst discreet zou zijn. En dat was nog niet alles, ze heeft me eigenhandig alles geleerd om elke vrouw optimaal te laten genieten.

Ze heeft me geleerd een vrouw geil te maken en te bevredigen, haar gevoelige plekjes te vinden, het klaarkomen uit te stellen om haar daarna dubbel zo heftig te laten klaarkomen.

Ze heeft me geleerd teder en brutaal te zijn, en orale of anale seks hebben geen geheimen meer voor mij. Claudia, onverzadigbaar als ze is, heeft me laten zien hoe je een vrouw steeds verder kan laten zien hoe ze haar geilheid kan ontdekken, zelfs de meest geheime wensen. Teveel mannen gebruiken het lijf van een vrouw voor hun eigen plezier, als zij maar klaarkomen.

Ik doe dat juist niet ik koester de wellust en de wensen van mijn partners en maak hen gelukkig, voor ook ik uiteindelijk klaarkom.

Ik heb er ook aanleg voor, want ik kan mijn lul heel snel en heel lang keihard houden, zonder meteen klaar te komen.

Toen Claudia me vroeg of ik zelf nog wensen had, koste het me weinig moeite om te zeggen wat ik zelf fijn vond. Ik zei; “ik herinner me de eerste keer dat ik je mocht neuken nog heel goed. Je zag er in mijn ogen uit als de natte droom van elke man.

Een beetje onzeker antwoordde ik; “nou, je had een doorzichtig jurkje aan, en daaronder had je een paar nylonkousen en die waanzinnig geile naaldhakken. Dat alleen al was voor mij bijna genoeg om klaar te komen. Jochie toch, dan beloof ik ja dat al mijn vriendinnen heel graag aan jou wensen willen voldoen, als jij hen kunt geven wat je mij nu al zo vaak hebt gegeven. Een week later kreeg ik een berichtje van Claudia. Ze wilde me aan een goede vriendin voorstellen. Toen ik volgens afspraak bij haar thuis kwam liet ze me binnen en stelde ze me voor aan Isabelle, een absoluut stuk van vijfentwintig jaar, met een goddelijk mooi lijf.

Claudia keek naar me om te zien hoe ik reageerde. Met een lach op haar gezicht vroeg ze; “En, ziet ze er uit zoals je graag wilde? Ze had een korte, felrode leren rok aan waarvan de zoo, ruim boven haar knieën ophield. Daarop droeg ze een strak zwart truitje zonder mouwen en met een colletje, waar haar gebruinde armen uitstaken.

Wat ze eronder droeg kon ik nog niet zien, maar wat wel duidelijk zichtbaar was, waren de harde tepels van haar borsten die bijna door het truitje prikten. Ze had huidkleurige nylonkousen aangetrokken die, toen ze zich een keertje omdraaide voorzien waren van een donkere naad. Haar voeten staken in een paar zwarte lak pumps met een zilverkleurige naaldhak.

Ze zag me kijken en vroeg met een diepe hese stem; “en, bevalt het je wat je ziet? Met een volle lach zei ze; “nou, dan heb ik het advies van Claudia goed opgevolgd. Heel even voelde ik het topje van haar tong over mijn lippen, maar net toen ik daar op wilde reageren trok ze zich terug. Niet alleen Isabelle zag er geweldig uit, ook Claudia had veel werk aan haar uiterlijk besteed.

Ook nu had ze een heel kort doorzichtig jurkje aangetrokken, een zwart jurkje dat de boord van haar grijze nylonkousen amber bedekte. Het was zo kort dat, wanneer ze haar armen omhoog zou doen ook de jarretelles tevoorschijn zouden komen. Duidelijk was te zien dat ze geen BH droeg, want de donkere tepels drukten door de stof heen. Aan haar voeten een paar zwarte lak pumps.

Claudia op haar beurt nam ons bij de hand en achter haar aan liepen we de kamer in. Claudia zei dat ze eerst een paar drankjes in wilde schenken, en liep zonder op antwoord te wachten naar de keuken. We keken elkaar nog een beetje onwennig aan, per slot van rekening kenden we elkaar nog niet, maar Claudia kwam de kamer al weer binnen lopen met een blad met glazen in haar hand.

Ik heb haar dus ook verteld wat wij met elkaar hebben, en hoe dat allemaal is gegaan. Ik kreeg heel snel inde gaten dat de beide vrouwen niet alleen hel goede vriendinnen van elkaar waren, maar dat ze veel meer waren dan dat. Terwijl we met elkaar spraken zag ik dat de handen van Isabelle continue bezig waren met Claudia. Ze streelde over haar benen, haar haar, haar rug. Het was heel teder maar voor mij had het een behoorlijke erotische lading.

Ik had nog nooit twee vrouwen zien vrijen. Claudia genoot duidelijk van de aandacht van Isabelle. Zij op haar beurt deed op een gegeven moment hetzelfde bij Isabelle. En ik was nog steeds toeschouwer bij dit heerlijke spel. Ik genoot met volle teugen, en voelde dat mijn lul ook genoot want die was inmiddels kei- en keihard geworden.

Op een gegeven moment nam Claudia het gezicht van Isabelle in haar handen, boog zich voorover en zoende haar teder maar vol op haar mond. Haar tong schoot naar buiten, op zoek naar een reactie. En die kwam meteen, en even later zaten beide vrouwen elkaar intens te tongen. Ik had het niet meer! Was het eerst nog zacht en teder, nu werd het feller en intenser.

Hun handen vlogen bijna over hun lijf. Claudia trok het truitje van Isabelle omhoog, maar stopte met tongen om het over haar hoofd te trekken. Toen ook werd voor mij zichtbaar wat ze eronder aan had. En dat was eigenlijk niet zoveel. Ik zag een schitterend met zwarte kant afgewerkte BH, die haar volle borsten helemaal vrij liet, maar aan de onderkant ondersteunde.

Isabelle zag me met grote ogen kijken, en pakte met een uitdagende blik in haar ogen haar borsten vast alsof ze die wilde aanbieden. En dat was ook zo want Claudia boog zich voorover en beet zachtjes in de stijve tepels. Ik hoorde Isabelle zacht kreunen, ze had haar ogen gesloten. Na een paar minuten stopte Claudia om haar de gelegenheid te geven zich verder uit te kleden. Daar stond Isabelle, op die mega vette naaldhakken voor me.

Ze draaide met haar kont, terwijl ze de rits van haar leren rok opende. Die viel even later langs haar nylonbenen op de grond. Ze schopte de rok opzij en kwam voor me staan, haar benen uit elkaar.

Ik aarzelde geen moment, liet me op mijn knieën vallen en trok haar minuscuul kleine string naar beneden. Ze stapte uit de vetertjes die aan het kleine lapje stof zaten, zodat ik haar string kon pakken.

Het rook een beetje zoutig, maar het aroma dat er van af kwam was te gek! Mijn lul werd zo mogelijk nog stijver dan hij al was. Isabelle draaide zich naar Claudia toe en bood haar kutje aan.

Die legde haar handen op de billen van Isabelle en trok haar naar zich toe. Ik zag haar tong naar buiten schieten, om direct haar klitje toe zoeken.

: Gigolo aangeboden lul komt klaar

BARE GANGBANG PRIVE ADRESSEN 587
GAY MASSAGE GRONINGEN LUL LIKKEN 875
Huisvrouw vingert amateur sex date B2b massage rotterdam kinky sex
Gigolo aangeboden lul komt klaar Ze was zo wild dat ik het niet lang kon tegenhouden. Maar ik had haar totaal bevredigd! Ik neukte haar opnieuw. Mark, kom op man, ondanks je beleefde woorden komt het lichtelijk aanmatigend over wat je schrijft. Ze kwam steeds bij ons zitten, heel dicht naast me, ze raakte mij steeds toevallig aan, ze boog zich regelmatig over mijn schouder en liet haar volle borsten dan tegen mijn rug aanleunen, en ga zo maar door. Geen wonder dat ze dit werk doet.
BOERIN ZOEKT SEX MOOIE BLOTE KUTJES Chinese kutjes negerinnen anaal
Mijn vrouw wil neuken shemale dating nl

Strand sex prostaat massage eindhoven

Enige aanvullende informatie zou wel fijn zijn voor de dames. Even later gleed haar jurkje van haar schouders af, bleef even hangen aan haar gezwollen tepels en viel tenslotte op de grond. Zo is het hier in Nederland nu eenmaal. De vibraties kwamen tot aan mijn stijve lul, en die zorgden ervoor dat mijn lul in no time weer keihard werd. Geen wonder dat ze dit werk doet. Het irriteerde me alleen maar een beetje.

MAN ZOEKT VROUW VOOR GRATIS SEX AMATEUR SEX DATE