Speelse meiden zittend neuken

speelse meiden zittend neuken

Hij grinnikte in zichzelf. Hij pakte zijn kopje en met een slok koffie slikte hij het spul naar binnen. De eerste minuten gebeurde er niets en hij stond op, liep naar het raam en keek naar buiten. Het regende nog steeds. Even later kwamen er twee Marokkaanse buurmeisjes voorbij.

Mmmm, zulke jonge meiden moesten je eigenlijk berijden. Jim zag het al voor zich: Eén over zijn pik heen geschoven, en de ander op haar knieën gespreid over zijn gezicht heen zittend, zodat hij haar kutje met zijn tong kon bewerken en… Hij rilde even; een warme golf sloeg door hem heen en in een wellustig kramp sprong zijn leuter in zijn broek omhoog en bleef daar als een harde paal staan, een enorme bult veroorzakend in zijn jeans.

Het was één en al geilheid, wat door zijn lijf heen zinderde. Mmmm, hij wilde neuken…! Hij keek verhit uit het raam, maar de jonge meiden waren echter al uit zijn gezichtsveld verdwenen. Het geile gevoel bleef onveranderd verder bezit van hem nemen.

Hij kon aan niets anders meer denken dan aan neuken. Een lekker wijf bespringen en naaien. Gnnn… Bijna wanhopig keek hij om zich heen. Onderweg naar de keuken ritste hij zijn broek los en zijn machtig gezwollen lid sprong tevoorschijn. Groter en harder dan ooit was zijn pik, terwijl zijn broek langzaam langs zijn dijen omlaag gleed rukte Jim al als een bezetene aan zijn neukpaal. De meiden in de Wehkampgids schenen bijna tot leven te zijn geworden. Steeds geiler lachten die stukken naar Jim en toonden hem nog uitdagender hun lichamelijke kwaliteiten.

Voldaan, maar nog meer verbaasd, keek hij naar zijn indrukwekkende zaadvloed op het blad. De lingeriedames waren bijna niet meer waarneembaar onder het geplengde sperma. Zo, de sporen van zijn lekkere rukpartij waren verdwenen. Maar een licht trillend gevoel in zijn onderbuik bleef hij nog steeds voelen. Terug in de richting van de keuken hoorde hij zijn naam noemen: Kom je zo een bakje doen?

Ik hoorde dat je vrouw vandaag weg is, dus zal ik maar eens goed voor je zorgen. Ze stond gebukt voorover en zette een plantenbak bij haar vijver neer. Heerlijk grote tieten had zijn buurvrouw namelijk. Evenals zo straks sloeg de geilheid opnieuw door zijn lijf. Goddelijke tieten …, groot en machtig, waar je heerlijk je hele pik tussen kon laten verdwijnen.

Opnieuw zwelde zijn penis tot een machtig formaat. Hij ging naar binnen en hoorde achter hem nog net, dat de koffie over 10 minuten wel klaar zou zijn… Zijn hart bonsde opgewonden. Och, wat zou hij Janet graag een keer willen neuken… Jaren lang bewonderde hij heimelijk de vormen van zijn lekkere buurvrouw, wat er wel eens toe leidde, dat hij glurend vanuit zijn schuur, zich dan vlug op haar masturbeerde… Die verdomde poedertjes werkten goed.

Hij was nog steeds geil als een hengst en nu dan naar Janet… Aha! Hij kreeg een ingeving. Nee, dit zou te mooi zijn als dit lukte. Hij keek op de klok: Het werd nu toch echt tijd om naar Janet toe te gaan voor de aangeboden koffie.

Vlug griste hij een poedertje uit het doosje en stak het in zijn zak. De deur ging open en Janet lachte hem vriendelijk toe. Hij liep achter haar aan en zijn blik zoog zich vast op de volle billen in haar strak zittende gele ligging. Vaag ontwaarde de contouren van haar slip dor de leggingstof heen.

Het bloed klopte onstuimig in zijn pik…. Janet schonk voorzichtig de hete de koffie in. Jim stierf het af van geilheid, want opnieuw gunde zijn buurvrouw hem, door haar voorover gebukte houding, de inkijk op de borsten in haar ruim zittende blouse. Oei oei, wat tintelde zijn pik heftig! Hij bezwoer zichzelf dat hij haar vandaag zou gaan neuken…! Nee lekkere geile teef, je natte kut wil ik in mijn hand voelen, dacht Jim hitsig.

Maar hij antwoordde braaf: Bliksemsnel haalde Jim zijn poedertje uit de broekzak en gooide het grotendeels in het koffiekopje van Janet. Snel likte hij de laatste restjes poeder van het papiertje af en frommelde het weer terug in zijn broekzak.

Janet kwam terug en gaf hem zijn cake aan. Ze praatten wat over alledaagse dingen. Toen viel er even een stilte en dronken ze hun koffie. Jim was al geruime tijd in zijn geile stemming en wist maar met moeite de harde pik in zijn broek voor Janet te verbergen.

Janet rilde ineens even en kreeg een rode blos op haar konen. Een beetje verward antwoordde zij: Het poeder ging bij Janet ook werken, dat stond wel vast. Nu nog even een kwestie van wat geduld hebben. Ze wreef met haar handen wat onrustig over de bovenkant van haar benen en kneep met korte tussenpozen haar dijen stevig tegen elkaar aan.

Tussentijds blikte ze af en toe naar Jim en ze glimlachte wat onzeker. Jim vatte wat moed en begon aarzelend: Dat moet je toch niet meer doen hoor, meid.

Mijn god, wat een heerlijke tieten heb jij! Een speelse glimlach gleed om haar lippen terwijl ze zei: Zijn penis klopte hevig tegen de sluiting van zijn broek aan.

Hij ging nu ook wat achterover in zijn stoel zitten en vouwde zijn handen achter zijn hoofd. Janet moest er aan geloven of ze het nu leuk vond of niet, maar zijn stijve leuter moest zij nu wel duidelijk afgetekend zien in zijn strakke jeans. En inderdaad, hij zag haar indringend kijken naar zijn erectiebult. Ze giechelde even en vroeg: Ben je echt zo geil Jim?

Wat denk je, met zulke borsten, zoals jij hebt. Janet glimlachte verleidelijk en streek met beide handen langzaam en uitdagend over de volle rondingen van haar tieten en zuchtte: Fier sprong zijn neuklat naar voren en met zijn handen in zijn zij stond hij toen uitdagen voor haar.

Onrustig schoof zij op haar zitplaats heen en weer. Zonder weerwoord knoopte Janet de knoopjes van haar blouse los, intussen nog steeds met intense belangstelling naar zijn leuter kijkend, die hijzelf onderwijl met zijn vingertoppen teder aftastte. Met stijgend ontzag, aangevuld met een toenemende dosis hartstocht staarde hij naar de enorme tieten van zijn buurvrouw, die strak bijeen en naar voren gericht standen in de strakke beha.

Die vlot daarnet met enkele geroutineerde beweging werd losgehaakt en naar de grond dwarrelde. Grote ronde en van bruine stevige tepels voorziene borsten had Janet. Tieten waar je met gemak je hele snikkel in die kloof tussen haar borsten zou kunnen verbergen. Jim trok langzaam aan zijn pik. O, wat genoot hij van dit moment. Het poeder had Janet dermate opgewonden gemaakt, dat verdere beletselen van haar zijde niet te verwachten vielen. Smachtend smeekte hij haar bijna: Hij liep naar haar toe, ging op zijn knieën voor haar zitten en trok toen haar slipje omlaag, waar zij gelijk uit stapte, toen het haar hielen bereikte.

Nu stonden ze naakt tegenover elkaar en verhit omarmden zij elkaar. Beiden rilden van intens verlangen en genot, toen hun naakten huiden elkaar raakten. Hard voelde hij de knoppen van haar tepels tegen zijn borst drukken, terwijl zij zijn machtig lid omhoog tegen haar onderbuik voelde schuiven. Beiden sidderden een moment.

Hij duwde zijn lid omlaag, langs het schaamhaar op haar onderbuik, tegen de gevulde schaamlippen aan. Even wreef hij zijn neukstam zachtjes langs de kutspleet heen en weer. Toen hield hij het niet meer uit. Hij draaide Janet en duwde haar voorover op de bank, spreidde haar benen uiteen en knielde achter haar. Hij geleide met een hand zijn steigerende harde pik tussen haar billen door, tot hij zijn purperkleurige eikel voor haar schede had gebracht.

Voorzichtig bracht hij zijn lid bij haar naar binnen. Heel diep in penetreerde hij haar lichaam. Bijna smartelijk weerklonk een kreet van intens genot uit haar keel, zoals alleen maar een vrouw dit kan laten horen en beleven..

Toen greep hij haar bij de heupen, tilde haar iets omhoog en begon onophoudelijk in haar kut te stoten. Het gekreun en gehijg is niet van de lucht. Alle passie van 28 jaar verlangen en begeerte naar zijn buurvrouw kwam in hem los.

Als een vorm van belijdenis verklaarde hij haar zijn hartstocht: Eindelijk…, voel ik je…, Mmmm. Ik geniet van je, meid. Gnnnnn, vol… te mogen spuiten met…. Hij wist nu al, dat dit een enorm orgasme zou gaan worden. Hij voelde, dat Janet ijverig begon mee te neuken met zijn ritme. Toen was het voor Janet zover: Ik…, O mijn god, Ummmm Ik kom.. Ze snikte het uit van genot. Hun geile geuren, de prikkels hun lijven. Het werd een draaikolk van genot voor beiden.

Jim kromde zich over haar heen, vatte de borsten van Janet in zijn handen en stootte nog enkele keren zijn pik in de strak klemmende kut van zijn neukpartner. Toen kwam zijn ontlading en hij verkrampte helemaal terwijl zijn adem bijna sissend tussen zijn verkrampte kaken ontsnapte: Even bleef hij nog op haar liggen. Daarna gingen aan naast elkaar op de bank zitten op enige minuten bij hun positieven te komen.

Het poedertje werkte nog steeds prima, mocht Jim tot zijn vreugde vaststellen. Het verlangen om te Janet opnieuw te neuken keerde met rasse schreden bij hem terug. Maar ook Janet was nog ten prooi aan het Aziatische wondermiddeltje. Terwijl hij zijn pik vasthield, was Janet zich alweer aan het vingeren in haar kutspleet. Jim duwde haar met zachte drang op haar rug en knielde tussen haar dijden, die zij alweer gewillig en hunkerend van elkaar deed.

Met zijn mond nam hij bezit van haar gezwollen klit. Janet liet zijn pik los en vatte zijn hoofd en drukte dit vaster tegen haar kut en riep: Ze viel achterover in de kussens. Jim klom over haar heen en vroeg: Zij drukte het warme vlees tegen elkaar zodat zijn pik helemaal verzwolgen was door haar tietenvlees.

Nou, haar aansporingen had hij niet nodig. Hij begon direct te stoten en te schuiven in het tietenvlees. Ach, het duurde hem nog geen tien seconden of het leek of zijn ballen ontploften; het sperma spoot tussen de borsten van Janet vandaag en kwam in haar hals en op haar schouders terecht. Opnieuw moesten ze weer bijkomen van inspanning en erotische emoties. Ze gingen vermoeid naar boven en wasten zich in de doucheruimte.

Na nog een kopje koffie te hebben genomen, kusten ze elkaar ten afscheid en Jim liep met knikkende knieën terug naar huis. Daar maakte hij eerst een cocktail van geklutste eieren met wat cognac, rijkelijk aangevuld met slagroom. Een oud middel uit zijn diensttijd om zijn leeg geneukte zaadklieren weer op peil te brengen.

Voldaan ging hij op de bank liggen en overdacht het gebeuren van die ochtend. Even later zakte hij weg in een rustige diepe slaap. De deurbel ging doordringend. Hij keek op zijn horloge; zo..!

Hij voelde zich lekker en stond op en liep naar de voordeur en opende deze. Ze liepen voor hem uit de huiskamer in en terloops gleed zijn blik langs de ronde bilpartijen van de twee Vrouwen. Ze zijn allebei tegen de veertig jaar oud en mogen best gezien worden. De beide meiden kwetteren er lustig op los. Met opkomende wellust keek Jim Annet in het kruis, door het korte rokje dat zij droeg. Beide meiden waren met een dienstauto op werkbezoek geweest en aan gezien het nog vroeg was besloten Jim maar eens te verassen.

Getatoeëerd blonde nympho in hoge laarzen Audrey Elson neukt met seks speelgoed. Erotiek Voor Vrouwen en Koppels Hete meisje genoegens zich met seks speelgoed. Mooie Aziatische gebonden aan een houten kruis lul hard met vibrerende seksspeeltjes.

Lesbische schoonheid Dido Angel en haar GF maken graag gebruik van seks speeltjes. Hogtied onderdanige schatje Jeze Belle krijgt haar muff genageld met seks speelgoed.

De voorbinddildo Gina Devine en Tracy Lindsay het maken van liefde met seks speelgoed. Ik in zwarte kousen, masturberen met mijn kutje met verschillende speeltjes. Met behulp van twee seksspeeltjes charmante korte haired brunette glansmiddelen haar gaten.

Dit gloednieuwe Concept van seksspeeltjes voor Mannen met Alleen Interessant!!! Verleidelijke blondie en haar favoriete sex speeltje, door de kant van het zwembad.

.

Speelse meiden zittend neuken

Speelse meiden zittend neuken

Speelse meiden zittend neuken Met zijn mond nam hij bezit van haar gezwollen klit. Tieten waar je met gemak je hele snikkel in die kloof tussen haar borsten zou kunnen verbergen. Het bloed klopte onstuimig in zijn pik…. Jim ging nu vlak voor de beide vrouwen staan en hitste: Annet sloeg haar benen om hem heen en begon zelf al neukbewegingen te maken. En inderdaad, hij zag haar indringend kijken naar zijn erectiebult. Beiden sidderden een moment. Hij trok Annet omhoog van de poef en legde haar op de bank, spreidde haar benen en bracht opnieuw zijn lid, voor langs, bij haar in. Uitgeput, maar voldaan borg Jim behoedzaam zijn laatste poedertjes op. Tussentijds blikte ze af en toe naar Jim en ze glimlachte wat onzeker. Wijdbeens ging hij over Annet heen staan en begon zich op haar af te trekken. Hij liep naar haar toe, ging op zijn knieën voor haar zitten en trok toen haar slipje omlaag, speelse meiden zittend neuken, waar zij gelijk uit stapte, toen het haar hielen bereikte.