Bef lessen geile wijven sex

bef lessen geile wijven sex

Please log in again. The login page will open in a new window. After logging in you can close it and return to this page. En wat jij vast ook weet, is dat goed beffen niet super simpel is.

Inhoudsopgave Waarom je goed moet kunnen beffen. Hoe je haar mentaal klaarmaakt om gebeft te worden. Hoe je pijn of verveling tijdens het beffen voorkomt. Wat je van natuurfilms moet leren over beffen. Geef haar verschillende soorten orgasmes en hoe je dat doet. Waarom je goed moet kunnen beffen Stel je dit eens voor: Maar er is één ding: Ze geeft geen BJ's. Of slechte BJ's Jeweetwel, met condoom, niet diep en met teveel tanden. Zou jij je leven lang met haar naar bed willen gaan?

Waarschijnlijk is de kans net zo groot als dat een feminist ooit statistiek leert begrijpen. Kijk maar naar deze grafiek die laat zien hoe vaak een vrouw klaarkomt tijdens seks: Hoe je haar mentaal klaarmaakt om gebeft te worden Voordat je haar ook maar met een vinger aanraakt, is het belangrijk dat een vrouw mentaal klaar is om seks te hebben of in dit geval gebeft te worden. Waarom dat zo is? Hier is een lesje biologie voor je: Het is dus onmogelijk om opgewonden te worden als je gestresst bent of gejaagd bent.

Werk een checklist af met mogelijke dingen die haar storen. Is de deur dicht? Is de temperatuur van de kamer goed? Is de kamer schoon en netjes? Twijfelt ze ergens over of denkt ze ergens aan? Vergeet seks op dat moment. Het is beter om iets anders te doen en tegelijkertijd te praten over hetgeen dat haar dwars zit. Goede muziek laat haar tot rust komen en laat haar op haar gemak voelen. Als je een paar suggesties voor nummer zoekt, bekijk dan hier mijn seksmuziek afspeellijst.

Check ook de 2 stappen uit het Meesterminnaar Principe. Dit is een techniek die ik gebruik om een vrouw langzaam op te winden.

Helemaal onderaan dit artikel is het als bonus toegevoegd. Voorspel en hoe lang het moet zijn. Nu is 21 minuten het absolute minimum. Ik raad je ten zeerste aan om het voorspel langer te maken, het liefst zo'n minuten. Vind je dat veel? Wat rot voor je. Laat me het je uitleggen: Super simpel om te leren, het is tijdsintensief dus ze heeft tijd om te relaxen en je kan na afloop makkelijk overschakelen naar beffen.

Als je het nog nooit gedaan hebt is het misschien een beetje eng, maar het is ook weer een makkelijke manier om haar op te winden. Hier is een lijstje met vrouwelijke erogene zones. Als je meer wilt leren, check dan mijn cursus, de Meesterminnaar Methode. Daarin leer ik je uitgebreid uit hoe je dit stap-voor-stap doet. Wind haar op gedurende de dag. Haar opgeilen begint niet wanneer je thuiskomt na het werk, maar wanneer je 's morgens wakker wordt.

App haar overdag, fluister in haar oor tijdens het eten of zoen haar in haar nek terwijl ze iets aan het doen is. Doet dit vóórdat je haar clitoris likt Na de massage of het voorspel, ga je langzaam naar beneden met je mond totdat je aankomt bij haar vagina. Wat ik je aanraad is om het volgende te doen: Lik eerst haar liezen. Klik hier te zien wat haar liezen zijn Niet geschikt voor werk - alsof je dat nog niet doorhad. Dat zijn de groene lijntjes;.

Bef daarna haar buitenste schaamlippen. Klik hier om deze afbeelding te bekijken. Dat is een tegenvaller hè? Hou het langzaam Vermijd snelle bewegingen Je kan eventueel zachtjes sabbelen erop. Gebruik deze 4 verschillende bef technieken Ok, nu je een lang voorspel hebt gehad en de omgeving van haar vagina gelikt hebt, is het tijd voor de real deal. Daarvoor geef ik je hier 4 technieken die je kan gebruiken tijdens het beffen.

Gehele tong Dit is de techniek die je als eerst wilt gebruiken. Als ze heel gevoelig is, dan is de techniek die je voornamelijk wilt gebruiken. Kan ze het makkelijk aan? Ga dan door naar de volgende: Snel over de clitoris Dit is een beftechniek die een stuk intenser is voor vrouwen. Zo doe je het: Duw haar schaamlippen iets naar buiten, zodat haar clitoris goed zichtbaar wordt. Doe je mond open, zodat het op een 'O' vorm lijkt. Leg je mond als het ware op haar clitoris, zodat je lippen er precies omheen vallen en je tong precies haar clitoris raakt.

Beweeg het topje van je tong nu snel op en neer over haar clitoris. Eventueel kan je een heel klein beetje zuigen, waardoor het gevoel sterker is. ABC Ik weet niet welke 20 jarige 'blogger' van een of ander kleutertijdschrift deze techniek heeft verzonnen, maar het is bullshit. Zuigen Dit is nog zo'n techniek die compleet verkeerd geïnterpreteerd wordt door veel mannen. Maar voor de meeste vrouwen is het té intens.

Doe het alleen als ze al erg opgewonden is Bouw het héél langzaam op. Hoe je pijn of verveling tijdens het beffen voorkomt Elke vrouw is anders. Waar wil je dat ik je lik? Hoe vind je het lekker? Hoe lekker vindt je het? Zeg hoe lekker je het vindt! Ze hebben namelijk iets gemeen waardoor je ze absoluut niet wil gebruiken: Ze moet nadenken over het antwoord.

Ik meen het echt, en dit is de reden: In plaats daarvan kan je het volgende zeggen: Dit vind je lekker hè? Zeg dat je het lekker vindt als jullie al wat meer Dirty Talk gedaan hebben. Gebruik je vingers Voordat je je handen gaat gebruiken, is het eerst belangrijk dat je haar even normaal beft. Na een minuut of 10, gebruik je ook je vingers. In haar vagina zitten onder andere ook: En het makkelijkste orgasme om haar te geven, is het G-spot orgasme: Hoe je haar een G-spot orgasme geeft.

Draai je vinger met de nagel naar onderen, zodat de zachte kant boven zit. Dit zorgt ervoor dat je haar geen pijn doet met je scherpe nagels snap je nu waarom lange nagels voor meisjes zijn? Blijf haar ondertussen gewoon beffen. Pauzeer even, en maak je vinger nat met spuug. Of nog beter, laat haar het doen. Ga zachtjes, een klein beetje naar binnen. Niet te veel in een keer. Wanneer je 1cm binnen bent, ga je weer terug. Dat is het moment waarop je langzaam helemaal naar binnen gaat.

Je komt nu een ribbelig plekje tegen. Dat is haar G-spot. Blijf deze beweging herhalen. Dat je het plekje gevonden hebt betekent niet dat je nu toestemming hebt om er met volle kracht autistisch tegenaan te rammen met je vinger.

Wanneer ze bijna komt, kan je iets sneller gaan en meer focussen op alleen de G-spot. Ik maak een grapje. Het beste beroep is helemaal geen taxichauffeur. Nee, ik weet wat je denkt. Het is geen dubbel anaal. Wat het wel is? Laten horen dat je het lekker vindt. Een groot aantal niet. Koptelefoon op en fantaseren maar. Heel simpel, maar heel effectief. Knoop het in je oren. Don't change a winning strategy Ok, je bent haar aan het klaarlikken.

Wat doe je op dat moment? Klik hier voor het antwoord. Als je antwoord A of B koos, heb je het fout. Het goede antwoord is C. Hierdoor weet je zeker dat ze uiteindelijk klaarkomt.

Door hetzelfde langzaam te blijven doen, bouw je de spanning op. Waardoor haar uiteindelijke orgasme sterker wordt dan wanneer je haar probeert te 'finishen'. Laat haar langzaam tot rust komen. In de categorie domme dingen die man doen in bed: Als je de beftips uit dit artikel voor het eerst toepast op haar, of als het de eerste keer is dat jullie samen in bed belanden, zou ik het volgende doen: Heb niet direct seks geloof me, dat komt wel Knuffel tegen haar aan.

Zeg haar dat ze er heel sexy uitziet en daarna een van de zinnetjes uit het naspel gedeelte van het Dirty Talk Geheimen boek Blijf 5 minuutjes rustig bij haar liggen en haar lichaam strelen. Geef haar dan een glaasje water en een handdoek indien nodig. En dat is niet iets wat ze bij veel mannen heeft, en wat ze daardoor zal koesteren. Ik weet niet of bef standjes een woord is, maar ik ga het in ieder geval wel zo noemen.

En waarom ik het hierover ga hebben? Het is belangrijk dat zij zich comfortabel voelt tijdens het beffen Jij moet geen kramp krijgen Je wil overal goed bij kunnen bijvoorbeeld een hand erbij Het is wel leuk voor de variatie in bed om eerlijk te zijn, zijn er veel betere dingen die je kan doen om te variëren, waarbij dit vegeleken een klein dingentje is. Ik zal in de toekomst nog een wat uitgebreider artikel schrijven met befstandjes, maar ik zal je hier alvast mijn beste standje geven: Het beste standje om te beffen Wat je doet is heel simpel.

Zij ligt met haar rug op het bed. Trek haar nu richting de rand van het bed. Zorg dat haar kont ongeveer op de rand van het bed ligt. Haar benen dus net iets erbuiten.

Leg nu een kussen onder haar kont. Zo is ze iets hoger en kan je makkelijker haar G-spot vingeren. Leg het andere kussen op de vloer.

Hoe je het beffen spannender maakt Ok. Je wilt absoluut niet elke keer dit stappenplan letterlijk herhalen. Dan wordt het saai. Daarom wil je het af en toe afwisselen. Zorgen voor meer variatie. En daarvoor is dit een goede manier: Nee, je wil met iets simpels en toegankelijks beginnen.: Een blinddoek Veel vrouwen kicken erop dat een man dominant is in bed. Blinddoeken hoeven niet duur te zijn. Zelf heb ik de neiging om ze kwijt te raken, dus ik koop niet te dure en het liefst een paar tegelijkertijd.

En nadat je haar de blinddoek hebt gegeven, wil je een tijdje later het volgende speeltje introduceren: De tong streelt zachtjes op en neer langs de kleine schaamlippen. Vergeet ook de grote schaamlippen niet in het opvoeren van de spanning. Kortom, steven niet gelijk op de clitoris af, maar prikkel eerst een beetje het hele gebied. Wissel af in tempo.

Zoek de clitoris De clitoris, kittelaar of klit ligt aan de bovenzijde tussen de grote schaamlippen, op het punt waar de kleine schaamlippen bij elkaar komen. Het zichtbare deel ziet eruit als een klein roze bolletje, de glans clitoris. De clitoris bevat zeer veel zenuwuiteinden en is daardoor erg gevoelig voor directe aanraking , maar juist bij zacht strelen of likken kan de vrouw een groot genot ervaren, al dan niet leidend tot een orgasme.

Wanneer een vrouw dichtbij een orgasme komt, verdwijnt de clitoris in een huidplooi, wat het voor een onervaren man moeilijk maakt de vrouw tot een orgasme te brengen. Onderzoek alles grondig met je tong en je zult ontdekken welk plekje de beste reacties veroorzaakt. Sommige vrouwen houden van snelle bewegingen direct op de klit, anderen weer van rondjes rondom, of een beetje ernaast. Sommige vrouwen vinden een directe stimulatie van de clitoris te heftig. Ontspan de tong Veel mannen spannen de tong en maken snelle bewegingen met het uiteinde van hun tong.

Alleen een ontspannen tong kan de klus klaren. Gebruik het brede platte gedeelte van je tong om te likken of beweeg gewoon je hoofd op en neer. Bepaal het ritme Als de vrouw erg opgewonden is geworden, is het handig een zekere regelmaat of ritme in je likbeweging aan te brengen.

Als je dezelfde druk en hetzelfde tempo aanhoudt, is de kans groter dat ze tot een orgasme geraakt. De meeste vrouwen vinden het prettig als de stimulatie van de kittelaar tijdens het orgasme aanhoudt. Maar bij sommigen is de clitoris tijdens het orgasme te gevoelig. Algemene druk op het hele gebied is dan prettiger.

Vergeet je handen niet Je handen zijn vrij, dus gebruik ze! Het genot van de stimulatie kan voor de vrouw immers nog eens verhoogd worden als je haar tegelijkertijd vingert. Maak je vinger eerst nat met wat speeksel en speel een beetje met je vinger voor de opening van de vagina, dan merk je wel of het meisje dat extra lekker vindt. Ga voorzichtig naar binnen en beweeg je vinger een beetje heen en weer tijdens het likken.

Een andere vinger kan je desgewenst in haar anus stoppen. Eenmaal daar geweest, kan je die vinger beter niet meer in haar vagina doen. Als iemand daar gevoelig voor is kan dat door bacteriën gaan irriteren. Naar het hoogtepunt Eens je het beste plekje en het juiste ritme gevonden hebt, geleid je haar tot een zinderend hoogtepunt.

Blijf met je tong bewegen in hetzelfde ritme; zoals al gezegd, is de kans dan groter dat ze tot een orgasme komt. Als een vrouw klaarkomt, dan kan je dat meestal merken aan wat samentrekkingen en daarna een ontspanning van de spieren in de vagina. Ook komt er, maar dat is vaak al vóór het klaarkomen, wat vocht vrij. Vraag niet of ze is klaargekomen, vraag hooguit of ze het lekker vindt. Risico's en veiligheid De kans dat je bij orale seks besmet raakt, is kleiner dan bij vrijen zonder condoom, maar het is niet uitgesloten.

Tijdens het beffen bestaat er een kleine kans dat het hiv-virus overgedragen wordt als je menstruatiebloed of vaginaal vocht in de mond neemt. Wees dus erg voorzichtig met orale seks tijdens de menstruatie. In tegenstelling tot hiv kunnen soa zoals herpes, syfilis, hepatitis B en genitale wratten gemakkelijk overgedragen worden via orale seks met een besmette partner. Als je een soa hebt, is het daarom belangrijk deze zo snel mogelijk te laten behandelen en in tussentijd niet te likken.

...

Bef lessen geile wijven sex

SEX IN MIJDRECHT MASTRUBERENDE MANNEN

Porno porno gratis peluda follando gratis video porno gordos cumlauder en español anal brutal anal videos porno de maduras sexo amateur x amater casero peliculas porno en casa videos peludas vodeos xxx videos de chinas gorditas peliculas xxx tetas perfectas chicas sexo amateur pornografia películas porno hentay porn gente haciendo sexo anal sexo trans videos porno viejas follando xx porno gratis porn hd bondage videos calientes culos de hombres follando se folla a hombres xxx lesbiana maduras videos porno fakings xxx tetas perfectas las tetas muy peludos videos cunnilingus videos porno xxx negros porno rubias tetonas fetichismo pies xxx porno fuerte despedida de lesbianas viejas sexi porno de putas porno francesas ashton pierce webcam porn tubias 19 videos amateur putas gratis maduras x videos gratis alexis texas hd videos lesbianas follando videos gratis videos de maduras gordas españolas alexistexas orgasmo xxx se la playa videos de dibujos manga videos grandes video trio bisex follar gordas follando a hombres tu porn abuelas gratis sexo ancianas gordas corriendose los mejores videos tetas porno cratis porno twinks maduritas sex free video xxx videos videos folladas porno gratis peliculas porno maduras porno transesual gold sexo gratis porno en la playa peliculas x maduras sexo cumloader videos xxx gratis videos de casa cachonda xvideos hd porn x de solteras follando latinas chicos follando chicas follando porni gratis videos porno hd videos porno porno maduraa maduritas.

con rubias xx porno pelirojas es. con hombres desnudos porno con doble penetracion porno secretarias calientes viejasfollando porno free porno cachas pelis porno en español coños peludos videos porno chicas trans porno parejas porno americanas porno lesbico forzada xxx maduras amater tetonas follando porno en publico porno viejas tetudas naturales mom and son xxx hentai gratis chochos rubios desnudos vidios de actrices xxx sexo con vidios trio putas gratis maduras videos porno español garganta profunda porno gratis xxx xxx webcam xxx negras folladoras mandingo vídeos porno gratis videos de sexo con putas videos follando se avecina xxx mujeres gordas desnudas película x maduras follando porno brutal lesbianas en casa estrellas porno de negros chicas amater madura ver vidios xx porno cratis porno eyaculacion femenina asiaticas masaje erotico corriendose los mejores videos porno de rubias desnudas culonas masajes porno poprno milfs porno.

con pene enorme porno de lesbianas paginas porno español porno porno cono peludo maduritas tetonas porno rubias 19 lesbianas videos prono xxx tríos porno para mujeres fallando maduras.

Geile negerin neuken sexcontact 06

Videos video travestis gratis de trios de lesvianas chicas tetonas chicos follando porno de rubias culos gigantes videos de maduras sexo con la folla a tope madura y maduras cumlauder videos porno con putas video gratis porno hecho en la calle del porno con mujeres haciendo pajas fetichismo pies viejas gratis abuela enfermeras porno gratis espanol fotos gordas sexo en playas nudistas porno de esperanza gomez dunia montenegro tetonas manga hentay en la playa maduras latinas folladas torbe trio amateur gorditas folladoras mandingo videos porno zorras peludas tetas de porno grati milf porn es.

cumlouder hd gorditas españolas xxx sexo tube hd porno fuerte videos porno francesas se la playa corridas follando porno corridas xxx tríos phorno nenas cachondas gratis en publico abuelas ver pelicula porno negritas petardash porni español webcams sexo maduras follando videos amateur follando viejos porno.

con chicas fallando masaje porn mujeres videos pornos xxx gordas y desnudas videos porno videos porno de enanas latinas chicos guapos follando gratis toro pprno chicas es. con jovenes follando tetonas maduras animacion porno pelirrojas follando pornstars famosas gordas mujeres viejas calientes porno gratis vídeos porno porno peludas ancianas los mejores paginas pornos gratis porno transexual videos x vintage porno japones porno viejas maduras follamdo sexo negro porno gratis porno perras calientes por webcam gratis viejas vídeos eróticos tetas grandes naturales videos x videos porno mamadas porno cocina videos pornos en español follando viejas sexi porno latino toro pprno gratis porno hentay alexi texa vasca follando hentai online putas follando chicas pornos grstis videos porno de gorditas folladas lesbianas gratis porno ver porno xxx gratis de tetonas desnudas porno pov porno xxx videos porno videos gratis porno joven follada lesvianas gratis de gordas viejas lesbianas asiaticas peliculas porno árabe riley steele vidios pormo gratis coñito maduras.

con tios follando de abuelas ancianas gordas angy pink sexo anal extremo zorras lesbianas party porn porno gratis abuela follando enfermeras sexo video porno viejas gratis actrices del porno latinos animacion porno de viejos españoles ancianas lesbianas negro porno orgias maduras tube masaje anal hd maduras en español vidios pprno coños peludos ver pelicula porno gratis nudistas xxx hombres chica porno en el mejor porno maduras bbw pajas gratis follando xxx videos porno x amater tetonas manga gratis de negros trios amateur video porno videos porno españolas amateur viejos follando por el culo videos de solteras x gang bang porno modelos porno gratis tetas grandes mujeres corriendose a tope video mamada videos porno gratis tetas grandes tube hd paginas de casa calientes tetas gratis videos porno nekane sweet porno grati gordas desnudas videos porno español videos porno en espanol gratis videos gratis xxx webcam videos sexo colegialas porno con putas gordas sexo porno gratis embarazadas desnudas porno secretarias follando porno gratis pollas lesbianas madura y culonas gratis parejas maduras hannah montada gumball porno lesbianas sexo coño mojado videos porno follando vidios de follar follando videos porno sexo duro chupadas de maduras gratis amateur follando videos ver videos masajes maduras 18 chicasguarras mejor porno pene enorme porno latina porno madura tube viejas folladas videos coumluder pelicula porno para parejas porno cam amater follando cumlauder videos porn bdsm extremo spanish porn amateur putas xxx xxx intercambio de putas mamando pollas grande porno gratis xxx negras gordas masage rooms pareja española las mas putas gratis videos porno culos de trios mejores actrices porno gratis sexo anal amateur porn tube gordita española follando sexo duro hd porn videos cumlouder vidios pprno gratis maserati xxx videos pornos español videos hentai videos abuelas gratis abuelas lesbianas masturbandose sexo ancianas putas alexis texas video porno bisex buscar porno de porno abuelas video porno gratis pollas peliculas porno de putas mamando pollas peludas tarzan xxx free pono grati porno trios mejores tetas maduritas.