Arm in kut lekker neuken in de natuur

arm in kut lekker neuken in de natuur

Bovendien, morgen zullen we al onze energie hard nodig hebben! Ik wist ze gelijk had. Morgen zou het een uitputtende dag worden, vooral als de regen zou bevriezen tot ijzel. En ik zou inderdaad nooit in slaap kunnen vallen met deze reusachtige erectie. Zij hield haar hand op mijn dij en trok mij stevig tegen haar billen aan. Dat was genoeg aanmoediging en ik begon tegen haar billen te bewegen.

Afwisselend gleed mijn piemel naar voren en naar achteren tussen haar dijen, en mijn ballen raakten haar billen, telkens als ik helemaal naar voren bewoog.

Met mijn hand begon ik te knijpen in haar tiet. Tot mijn grote verrassing probeerde zij mij te helpen door haar heupen tegen mij in te bewegen. Onderhand verloren wij beiden flink wat voorvocht, en in tijd een mum van tijd was het kletsnat daar tussen haar benen. Mijn vingers knepen zachtjes in haar tepel en ik hoorde haar ook hijgen. Ik werd stoutmoediger en nam haar borst stevig in mijn hand en begon toen met langere slagen mijn onderlichaam te bewegen, steeds sneller en steviger.

Toen klopte het noodlot aan de deur Het was misschien onvermijdelijk, maar ik had werkelijk niet verwacht wat er toen gebeurde. Door het stevige pompen en het steeds natter worden van haar kut, gleed mijn lul iets omhoog en bleef steken tegen ingang van haar natte poesje!

Haar adem stokte en haar lichaam huiverde. Ik hield meteen op met bewegen. Mijn hand bevroor op haar tieten. Niemand zei iets voor een paar seconden. Door de gloed die uit haar poesje kwam, kon ik merken zij ook heel opgewonden was.

Ze voelde heel warm en vochtig aan. Maak het nu maar af, want dan kunnen we gaan slapen. Het is echt OK wat mij betreft, dat beloof ik je! Na drie of vier bewegingen, kneep zij weer met haar billen en bewoog zachtjes tegen me in! Haar doorweekte poesje scheidde grote hoeveelheden slijm af! Ik hoorde soppende geluiden en ik rook de bedwelmende geur van sex, het maakte me gek. Ik kneep zachtjes in haar tepel en hoorde haar kreunen. De top van mijn piemel gleed over haar kietelaar en ik kon mijn eikel voelen haken achter haar gezwollen klit, als ik erlangs gleed.

Het deed haar huiveren en zij scheidde nog meer vocht af. Haar bewegingen pasten zich aan mij aan, en ze werden krachtiger. Zij maakte haar rug hol, om haar kietelaar naar onderen te duwen zodat hij beter contact met mijn eikel zou krijgen. Ik kon mijn zaad al voelen borrelen in mijn ballen en ik vocht om niet klaar te komen.

Het was echt heerlijk en ik moest de controle over mijzelf houden, anders zou ik klaarkomen en dan was alles voorbij. Toen zei Ma iets dat me raakte als een baksteen: Ik nam aan dat zij zich had bedacht en ermee wilde stoppen. Maar ik widel je iets vragen. Ik wil graag doen wat u wilt! Ik weet dat het een rare vraag is, maar gezien de omstandigheden heb je er misschien begrip voor? Zij wilde gewoon dat ik haar echt ging neuken! Ik ging bijna van mijn stokje.

Op dat ogenblik was er niets ter wereld wat ik liever zou doen dan om mijn lul in haar kut te stoppen en haar eens flink stevig door te neuken. Hoewel zij het als een redelijk verzoek had voorgespiegeld, nodigde zij me gewoon uit om haar echt te neuken en mijn sperma in haar kut te spuiten! Ik ben geen groot toneelspeler, maar toch probeerde ik het te laten klinken alsof ik twijfelde of we dit wel konden doen. Na een gespeelde aarzeling zei ik: Zij wiebelde met haar kont om aan te geven dat ik weer mocht beginnen en ik begon.

Gelukkig had deze pauze mij wat tijd gegeven om controle over mijzelf te krijgen. Ik voelde nog steeds een dierlijk verlangen en ik kwijlde van de anticipatie. Ik had haar tiet in mijn hand, en haar tepel tussen mijn vingers. Ik voelde haar weer een holle rug maken en haar billen tegen mij aan duwen, wat haar manier was om te zeggen, 'Kom op, jongen, stop hem er maar in!

Ik veranderde mijn positie een beetje zodat mijn eikel recht voor haar opening kwam te liggen. Zij duwde naar achteren, en ik duwde naar voren, en mijn lul floepte nplotseling aar binnen. Ik was werkelijk verrast, ik kon haast niet geloven hoe nauw haar ingang was. Ik bleef stil liggen voor een halve minuut, zonder me te bewegen. Ik proefde het heerlijke gevoel, terwijl ik probeerde het zolang mogelijk te laten duren. Zelfs toen ik daar zo stil lag, zonder me te bewegen, kon ik haar kutspieren voelen knijpen in mijn lul.

Zij probeerde me al het genot te geven dat zij kon en ik wist zij op het punt stond om er een boel voor terug te krijgen, misschien wel meer dan zij dacht. Ik ging zo klaarkomen, prima, maar ik wilde er wel het allerbeste van maken, omdat dit waarschijnlijk nooit meer zou gebeuren.

Na een paar seconden trok ik mij terug en duwde weer naar binnen. Mijn lul had de bodem van haar vagina bereikt! Ik gaf nog een voorwaartse duw en begon haar daarna diep en hard te neuken. Mijn ballen klotsten tegen haar billen terwijl ik mijn lul in haar wurgende kut dreef. Ik neukte haar als een stier, grommend en kreunend terwijl ik mijn lul in haar bleef pompen.

Ik realiseerde mij dat zij mij intussen net zo hard terug neukte. Hoewel zij probeerde om het te verbergen, kon ik haar horen grommen en kreunen van genot. Ik deed mijn best om niet meteen klaar te komen maar zij neukte zo fantastisch lekker dat het niet lang kon duren voordat ik klaar zou komen.

Moeder haalde ook heel zwaar adem en kreunde: Laat het maar lekker lopen. Neuk me, Neuk me in mijn geile kut! Wat heerlijk dat je aan de pil bent! Zij realiseerde zich ineens dat zij al vijf jaar van de pil af was, sinds mijn Pa een vasectomie had ondergaan.

Haar kut kneep nog steeds spastisch samen terwijl zij zelf in paniek uitriep: Ik kom al klaar! Het zit al in je! Zij snikte en huilde en vroeg mij om meteen te stoppen, maar ik luisterde niet, ik deed alsof ik haar niet hoorde. In plaats daarvan stampte ik mijn zaad dieper en dieper naar binnen en hield mijn lul in haar als een kurk op een fles. Ik hield haar stevig vast en ik perste mijn laatste druppels in haar vagina. Zij probeerde zich los te rukken, maar ik was diep in haar en ik hield haar stevig vast, dat verhinderde haar ontsnapping.

Toen ik eindelijk helemaal klaar was, had ik mijn sperma tot en met de laatste druppel in haar natte soppige kut gespoten. Toen mijn greep op haar verslapte, bewoog zij zich naar voren om haar kut van mijn reeds het slap wordende lul af te trekken. Na een paar seconden en nog buiten adem, zei ze: Wat ben ik toch stom! Wat zou de kans zijn dat ik zwanger word? Ik hoorde haar poesje kleine scheetjes laten, terwijl mijn zaad uit haar drupte. Zij legde snel haar hand erop en verontschuldigde zich voor dat rare geluid.

Nu werd zij verlegen en ik lachte er om. Instinctief had ik aangevoeld dat zij ovuleerde en dat ze graag wilde neuken en ik had haar een goede beurt gegeven. Moeder Natuur had zijn beloop gehad en nu had zij een grote kans om zwanger te zijn. Kijk eens hoeveel eruit komt! Stel je eens dat dit allemaal op mijn slaapzak was gekomen!

Zij schepte een beetje van mijn romige zaad op haar hand. Ik dacht ik ter plekke stierf toen ik het haar zag opzuigen en haar vingers aflikken. Nou wat denk je, zouden we nu een beetje kunnen slapen?

Ik gaf zachte kusjes op haar hals en trok haar lichaam dicht mij aan. Ik lag gelukzalig eraan te denken hoe goed het had gevoeld toen ik de sappige kut van mijn moeder neukte.

Ook toen zij al riep: Zij was haar dijen tegen me aan blijven persen totdat ik de laatste druppel die ik nog in mij had, in haar kut had gedeponeerd. Zij zuchtte zacht en leunde met haar hoofd tegen mijn hals en haar lichaam ontspande zich, het smolt als het ware met het mijne samen. Haar tepel was nog hard en ik kriebelde eraan met mijn vingertop en probeerde hem op die manier hard te houden.

Ik bleef haar zacht kussen op haar rug en haar hals en liet mijn natte tong over haar huid glijden, haar lichaam trilde nog na van genot. Tien minuten later, was ik alweer hard. Zij draaide zich om in de slaapzak, totdat zij op haar rug lag. Neuk me met die grote lul! Spuit het in me!! Spuit nog meer van jouw heerlijk sperma in de hete kut van je Mamma!

Met lange, diepe slagen, bonkte ik herhaaldelijk mijn lul in haar klaarkomende kut, en mijn ballen raakten haar dijen bij elke krachtige duw. Zo ben ik nog nooit geneukt en ik heb nog nooit zoveel orgasmes achter elkaar gehad!

Ik kon niet meer ophouden met klaarkomen! Als je was doorgegaan zou ik nu nog steeds aan het klaarkomen zijn! Ik zou misschien een natte plek gemaakt hebben in jouw slaapzak, maar jij hebt een heel stuwmeer geproduceerd! Telkens als je klaarkwam, stroomde er wel een liter vocht helemaal over mijn ballen heen!

Maar ik vond het heerlijk, Ma, om jou te laten klaarkomen. Voelt het voor jou evengoed wanneer ik in jou kom, als het voor mij voelt wanneer jij komt? Tenslotte vielen wij in slaap. Toen ik wakker werd, de volgende ochtend, met mijn semi-harde piemel tussen de warme natte schaamlippen van Ma. Ik lag naar het gezicht van een mooie vrouw te kijken die twee ladingen sperma van haar in zich had opgenomen. Zij had een tevreden blik op haar gezicht, terwijl zij sliep.

Genietend van mijn mooie moeder, kroop ik me voorzichtig bovenop haar, ze spreidde haar instinctief benen en ik begon langzaam haar strakke, gezwollen en al goed geneukte poesje te neuken. Haar ogen gingen open en voor een seconde, was er een blik van verrassing en daarna van erkenning. Ik legde mijn handen aan beide kanten van haar gezicht. Haar fysieke reactie was teder en direct.

Tien minuten later, duwde zij haar poesje tegen me aan en molk opnieuw een lading sperma in haar baarmoeder. Dat is heel natuurlijk. U kunt snel te weten komen of U zwanger bent, zodra wij thuiskomen. En als u echt zwanger bent, kunt u misschien aan hem enkel vertellen hoe wij samen uit noodzaak in een slaapzak moesten liggen, zonder hem de rest van de details te vertellen van wat er allemaal gebeurde. Papa zal het niet erg leuk vinden, maar dan is het tenminste niet alsof U hem bedrogen hebt.

Ik gebruikte dat verhaaltje over die natte slaapzak alleen maar om jou ertoe te brengen om je piemel in mij te steken. En toen ik jouw grote piemel in mijn vagina voelde glijden, werd ik zo opgewonden dat ik nergens meer om gaf. Jouw piemel voelde zo lekker en ik was zo geil, en ik wilde zo graag je vruchtbare sperma binnen in mij voelen.

Steeds harder begon ik haar nu te vingeren en ze was nat van het geil. Toen haalde ze mijn lul tevoorschijn en hurkte opnieuw. Ze nam mijn hele lul in haar mond en begon me met lange halen te pijpen. Ik kon me moeilijk inhouden en begon haar mond te neuken. Lekker masseerde ze mijn ballen. Ik wilde haar neuken en dus trok ik me terug, tilde haar onder haar oksels omhoog en draaide haar gelijk met haar gezicht naar de jeep.

Ik drukte haar voorover en automatisch ging haar kutje voor me open staan. Toen kon ik me niet meer inhouden en drukte mij dikke lul in één keer diep in haar natte spleet. Ze kreunde en ik begon nu wild te pompen.

Ondertussen was ze verder gebukt en kon zo met haar hand tussen haar benen door bij mijn ballen, die ze begon te masseren. Ik had al een paar keer stevig haar tieten gegrepen en gekneed. Ze begon nu lekker te kreunen en klaar te komen. Ik vroeg, vind je het lekker om je zo door je eigen broer vol te laten neuken?

Ja, heerlijk zegt ze, kom spuit me helemaal vol met je geile sperma. Ik wil je in me voelen spuiten. Ik zeg wat heb je toch een lekkere incest kut, geile hoer van me. Ik ga je helemaal volpompen. Toen ze wild naar achteren begon te stoten en met haar kutspieren mijn lul begon te klemmen, kon ik me niet meer inhouden en samen kwamen we klaar.

Ik spoot mijn sap diep in haar kut. Zij kwam ook heftig klaar en bleef nog even nastoten. Daarna haalde ik mijn lul uit de kut van mijn zus en maakte hem schoon.

Zij veegde haar kut af. Snel trok ik mijn broek op en zij haar jurk weer recht en toen we in de auto zaten, wisten we eigenlijk niet goed raad met de situatie. We vonden het natuurlijk allebei lekker wat we gedaan hadden maar eigenlijk kon het niet. Na een half uurtje rijden kwamen we aan het strand en zochten we eerst een terras om wat kouds te dringen. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!!

.

Geile kutten opengetrokken kut

geile kutten opengetrokken kut

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Amateur gaat helemaal los op haar eigen kale kutje. Mirjem 22j turkse meisje lekker vingeren. Mooie meid speelt met haar kontje. Nederlandse huisvrouw showt lenige trucjes met vibrator. Hollandse amateur laat zich met dildo gaan voor webcam. Meisje berijdt een plastic kunstlul. Chubby meisje laat zich door haar vriend van achteren neuken. Buurvrouw laat graag haar grote dildo zien. Nederlandse lesbiennes met grote dildo. Geil meisje neukt haar vibrator op webcam.

Nederlandse MILF neukt, pijpt, slikt haar beloning in de duinen. Tiener Kirsten laat haar delicate tietjes zien. Nederlandse ebony aan haar harde tepels gezogen. Volslanke Nederlandse verwent Zeeuwse mossel. Nederlands meisje geeft een webcam showtje. Jong meisje speelt met haar grote, zachte uiers. Alle porno, sex video's over kutje opentrekken. Slanke Duitse tiener slet gefist door twee mannen. Om toegelaten te worden moeten de sexy meisjes publiekelijk lesbische sex hebben. Je ziet het tienermeisje klaarkomen aan het krampen van haar kutje.

Haar squirt spuit met gutsende stralen uit haar kutje. Creampie uit haar roze kutje. Wat een geil sappig kutje. Harig Aziatisch kutje likken. Blond sletje heeft een kutje dat smaakt naar meer. Geile vriendinnetjes vingeren kutje aan kutje. Schattig tienermeisje behoorlijk opgerekt. Masturberen tot haar kutje spuit en er applaus klinkt. Cute tiener meisje tovert de raarste dingen in en uit haar mooie kutje.

Rijpe vrouw likt een jong strak kutje. Schattig geil meisje vingert haar cute kutje. Fisting,dubbele fisting en ook nog footfuck! De seksuele ontdekkingstocht van een sexy slank tienermeisje. De Nederlandse Carla fist haar kutje voor de Amerikaanse porno regisseur.

...